VEČ KOT DVE KOLESI: PODJETJE OAKLEY JE IZDALO NAJNOVEJŠE POGLAVJE KAMPANJE »BE WHO YOU ARE«, V KATERI SODELUJE CAVENDISH, ŠPORTNIK EKIPE OAKLEY

VEČ KOT DVE KOLESI: PODJETJE OAKLEY JE IZDALO NAJNOVEJŠE POGLAVJE KAMPANJE »BE WHO YOU ARE«, V KATERI SODELUJE CAVENDISH, ŠPORTNIK EKIPE OAKLEY

Ta najnovejša epizoda predstavlja novo zbirko koles Oakley z zgodbami o gorskem in cestnem kolesarjenju ter zgodbami iz skupnosti

Podjetje Oakley je danes naznanilo izdajo svojega najnovejšega poglavja zgodbe »Be Who You Are«, ki predstavlja zbirko koles za leto 2022, in ki jo pripoveduje Mark Cavendish, cestni kolesar ekipe Oakley. Poglavje izpostavlja primere, kjer kolo ni samo nekaj na dveh kolesih, ampak je sredstvo, ki omogoča odkrivanje človeških zmožnosti, moči in svobode, pri tem pa kolesarju daje moč, da razišče nešteto poti.  

V sklopu kampanje se je podjetje Oakley povezalo z južnoafriško kolesarsko skupino Fixie Fit in z BMX kolesarjem Wangom Moshanijem. Partnerstvo ne raziskuje samo njihovih kolesarskih veščin, ampak tudi načine, na katere podpirajo, cenijo in opolnomočijo svoje skupnosti. Vsak od njih pripoveduje svojo zgodbo o tem, kako je zanj kolo postalo ne samo prevozno sredstvo, ampak sredstvo za samoizražanje in iskanje smisla, družine in skupnosti.   

Fixie Fit je južnoafriška mestna kolesarska ekipa, ki jo sestavljajo umetniki, direktorji in lokalni modni oblikovalci. Od njene ustanovitve se je Fixie Fit razvila v skupnost kolesarjev, ki izpostavlja raznolikost in vključevanje znotraj skupnosti BMX kolesarjev. Wanga Moshani je južnoafriški BMX kolesar, ki je začel kolesariti pri desetih letih. Več kot desetletje je bil član Velokhaye, kolesarske akademije, ki na kolesih in na splošno v življenju prek kolesarstva, izobraževanja in poučevanja podpira mladino, ki živi v skupnostih z omejenim dostopom do možnosti. Moshani je aktualni južnoafriški elitni BMX prvak, njegov cilj pa je, da drugim pokaže, kako lahko kolo spremeni življenja.   

»Pri podjetju Oakley svet koles že od samega začetka vidimo kot omogočevalca človečnosti.  Od športnikov svetovnega razreda do lokalnih skupnosti gorskih kolesarjev. Od newyorških ulic do brazilskih ribiških vasi.  Od otroka na svojem prvem kolesu do legende Marka Cavendisha. Kolo nista le dve kolesi, ampak je sredstvo, ki omogoča odkrivanje človeških zmožnosti,« pravi Caio Amato, globalni direktor trženja pri podjetju Oakley. »Kolesarje s celega sveta želimo navdihniti, da verjamejo vase in uživajo v vožnji.« 

Skupaj z novim poglavjem epizode »Be Who You Are« podjetje Oakley predstavlja zbirko koles za leto 2022, ki vključuje izbor čelad, očal, oblačil, dodatkov in zaščitne opreme za raznovrstne terene za cestno in gorsko kolesarjenje.   

Zbirka MTB 2022 vključuje oblačila za moške in ženske, ki zagotavljajo vsesplošno udobje in učinkovito kolesarjenje. Dinamični nabor oblačil in dodatkov vključuje visoko raztegljive kratke hlače in majice, inženirsko zasnovo, drzne barve in funkcije, ki so bile preizkušene na terenu in ponosno izražajo ikonično učinkovitost, ki je zapisana v DNK-ju naše blagovne znamke. Zbirka vključuje tudi Sutro Lite Sweep, funkcionalna očala športne oblike z optimizirano pokritostjo, ki združuje značilno »sledilno« obliko leč, ki jo je prvo zasnovalo podjetje Eyeshade, in okvir Sutro. Nova sončna očala vključujejo razširjeno vidno polje, retencijo in zaščito pred udarci, zaradi česar so idealna izbira zaradi trpežnosti in za celodnevno udobje na dveh kolesih. Očala Sutro Lite Sweep poudarjajo značilne prezračevalne leče za povečan zračni pretok, ki preprečuje pregrevanje in zamegljenost povsod, kamor vas popelje vaše kolo .  

Zbirka za cestno kolesarjenje 2022 vključuje visoko raztegljivo, propustno in aerodinamično tkanino, ki je odporna proti obrabi, skupaj z odbojnimi elementi blagovne znamke za večjo vidljivost, ki zagotavljajo boljšo kolesarsko izkušnjo za vse kolesarje. Zbirka prav tako vključuje revolucionarna očala Kato, ki so po njihovi predstavitvi na trgu leta 2021 korenito spremenila industrijo očal, opremljena pa so z lečami Prizm Road, ki so bila zasnovane zato, da lažje zaznate komaj opazne spremembe površine ceste in hitro opazite nevarnosti, kot so kamni in luknje. Zbirka uteleša dediščino cestnega kolesarstva podjetja Oakley s ponudbo vrhunskih izdelkov, ki so bili zasnovani zato, da zadovoljijo potrebe cestnih kolesarjev vseh ravni.  

Najnovejše poglavje kolesarske zgodbe »Be Who You Are« podjetja Oakley si lahko ogledate na @Oakley Instagram in na Youtube kanalu Oakley,  izdelke zbirke MTB 2022 MTB in zbirke za cestno kolesarjenje Oakley pa lahko kupujete na spletnem mestu Oakley.  

Pišite nam
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR