VSE, KAR POTREBUJETE, IN NIČ, ČESAR NE POTREBUJETE: OAKLEY PREDSTAVLJA RE:SUBZERO

VSE, KAR POTREBUJETE, IN NIČ, ČESAR NE POTREBUJETE: OAKLEY PREDSTAVLJA RE:SUBZERO

30 let inovacij, zapakiranih v 24 gramov, ki olajšajo neskončno potovanje do samoizboljšanja

Podjetje Oakley® danes začenja naslednje poglavje inovacij z Re:SubZero, naprednim, lahkim okvirjem, ki je namenjen nošenju med tekom, treningom ali kadar koli se znojite v želji po samoizboljšanju. Z uporabo tehnologije PhysioMorphic Geometry, ki je v industriji revolucionarna, Re:SubZero uporabnikom nudi vse, kar potrebujejo, da se v enem samem okvirju vklopijo v sedanji trenutek in se zazrejo v lažjo prihodnost. Okvir je opremljen z inovacijami in tehta le 24 gramov; zdi se, kot da ne nosite ničesar, a ima vse, kar potrebujete, da usmerite svojo energijo v gibanje in napredek.  

Šport zagotavlja pot, po kateri lahko ljudje ustvarijo bolj zdravo in lažje življenje. To prepričanje je navdihnilo oblikovanje okvirja Re:SubZero – okvirja, ki ga lahko nosite med tekom, treningom ali preprosto ostajate aktivni zunaj tradicionalnega športnega igrišča. Re:SubZero prihaja z namenom, da izkoristite prednosti gibanja, ne glede na to, kje se vaša pot začne ali konča. Okvir je bil zasnovan za vse, ki se radi gibljejo in s športom izboljšujejo svoje življenje. Okvir tehta le 24 gramov in je popoln ter lahek spremljevalec pri dejavnostih pred, med in po potenju, ki nas vse združuje na neprekinjenem potovanju k samoizboljšanju.  

»V časih, v katerih živimo sedaj, smo dolžni navdihovati ljudi, da šport uporabijo kot platformo za boljše življenje, za spodbujanje boljše skupnosti in navsezadnje boljšega sveta. Šport razbremenjuje, združuje, zdravi in preoblikuje,« je dejal Caio Amato, Oakleyjev globalni vodja marketinga. »RE:SUBZERO je rezultat naše obsedenosti, da bi ustvarili odlično izkušnjo za potrošnike, da bi razbremenili veliko težo, ki jo nosimo vsi, ne glede na svojo raven. To je 30 let izredno pomembnih inovacij v samo 24 g! Gre za zelo lahko in vsestransko izkušnjo, s katero lahko najdete najboljšo različico sebe.« 

Nova očala so opremljena s tehnologijo, ki jo lahko ponudi le blagovna znamka, kot je Oakley.  Okvir odlikuje tehnologija PhysioMorphic Geometry, revolucija v industriji, ki omogoča oblikovanje leč z razširjenim ovojem in togostjo na ključnih območjih, ki posnemajo strukturne lastnosti okvirja. Tehnologija PhysioMorphic Geometry, ki črpa navdih iz človeških izkušenj in naravnih zakonov, omogoča oblikovanje in razvoj očal brez omejitev ter izdelavo leč brez omejitev oblike. Ta edinstvena lastnost omogoča brezhibno oblikovanje, da se očala prilegajo kot maska brez omejitev zaradi okvirja. 

Edinstvena pritrditev leč izkorišča ikono Oakley, ki povezuje leče, blazinice, ročice in ikono v enotno, edinstveno obliko. Sončna očala so opremljena s tehnologijo leč Prizm™, ki je zasnovana za izboljšanje barv in kontrasta v edinstveni zasnovi leč s ščitnikom, medtem ko dve nosni blazinici Unobtainium® različne debeline in globine omogočata različne odmike, kar ustvarja popolno prileganje in nedrseč oprijem. 

Re:SubZero je bil Oakleyjevi svetovni skupnosti predstavljen na potovanju s pomočjo razširjene resničnosti, ki je prikazalo njegov tehnološko napreden pristop in poudarilo inovacije, vgrajene v ta izjemno lahka očala. Z mobilno napravo so gledalci prek grafike razširjene resničnosti dobili poglobljeno znanje in povzetek razvoja za vsak element okvirja. Sama sončna očala so zapakirana v plavajočo komoro, ki poudarja njihovo lahkotno zasnovo. 

Re:SubZero prihaja le nekaj tednov po tem, ko je znamka ponovno predstavila okvir Sub Zero, del platforme MUZM, ki na novo interpretira ikonične, arhivske izdelke za današnji čas.  

Oakleyjev okvir Re:SubZero bo na voljo na Oakleyjevi spletni strani in v izbranih trgovinah Oakley od 12. maja od 18.00 po srednjeevropskem času, športnike ekipe Oakley Aori Nishimuro, Aarona Jonesa in Andreja De Grassa pa lahko v kampanji spremljate na Oakleyjevem kanalu YouTube @oakley #resubzero. 

Pišite nam
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR