KYLIAN MBAPPÉ SE PRIDRUŽUJE EKIPI PODJETJA OAKLEY PRI SKUPNEM USTVARJANJU NAVDIHA NASLEDNJE GENERACIJE

KYLIAN MBAPPÉ SE PRIDRUŽUJE EKIPI PODJETJA OAKLEY PRI SKUPNEM USTVARJANJU NAVDIHA NASLEDNJE GENERACIJE

Podjetje Oakley sklepa partnerstvo z zvezdo svetovnega nogometa, pri čemer v kampanji »Be Who You Are« v ospredje postavlja njegovo osebnost izven igrišč.

Podjetje Oakley® je danes oznanilo novo večletno partnerstvo s članom francoske nogometne reprezentance in napadalcem ekipe Paris Saint-Germain Kylianom Mbappéjem. Pri zgolj 23 letih Mbappé že velja za talenta generacije, a podjetje Oakley z njim ni sklenilo partnerstva zaradi dosežkov na igrišču, temveč zaradi njegove osebnosti izven igrišča. Novi video »Be Who You Are« za kampanjo znamke pripoveduje o Mbappéjevi življenjski zgodbi ter poudarja njegovo razpoloženje in odnos do sveta. 

Mbappé je dokazal, da lahko s trdim delom in vztrajnostjo uresničiš kakršne koli sanje. Vrhunske forme ni dosegel samo s talentom – šlo je za odločnost. Za nagradami in zmagami je mladi mož, ki je neizprosno garal, da je dosegel vrh svetovnega nogometa. Ljudje ga nenehno obsipavajo s pohvalami in tudi prav je tako. Kljub tem dosežkom Mbappé ostaja skromen in nikoli ne pozabi na svoje korenine – to sporočilo z veseljem deli z drugimi, v upanju, da jih bo navdihnil na njihovem osebnem potovanju. To je temelj kampanje »Be Who You Are«, kratkega filma, ki pripoveduje zgodbo dečka, rojenega v predmestju Pariza, ki je sanjal o tem, da bo svojo državo popeljal nazaj na pota največje slave z zmago na svetovnem prvenstvu. 

»Ko govorimo o nogometu, vsi vedo, kakšen sem – zdaj pa se veselim partnerstva z znamko, ki želi deliti mojo zgodbo izven igrišč in podpreti moja prizadevanja za navdihovanje mladih po svetu,« pravi Kylian Mbappé. »Odnos podjetja Oakley mi je blizu na več načinov – prebojen, inovativen duh in težnja po ustvarjanju pozitivnih sprememb. Sporočilo »Be Who You Are« se me je močno dotaknilo, saj želim pomagati, da se tudi v drugih ljudeh vzbudi prepričanje, da morajo ostati zvesti sami sebi in ohranjati samozavest. In seveda, očala so super – ko si nadeneš Kato, se res počutiš kot superjunak.«

»Živimo v svetu, ki nam neprestano daje vtis, da so športniki nedotakljivi idoli,« pravi Caio Amato, globalni direktor trženja pri podjetju Oakley. »A pri podjetju Oakley verjamemo, da športnikov ne merimo samo po telesni moči, hitrosti ali natančnosti, ampak po velikosti njihovega srca, dobroti in empatiji. In to nam predstavlja Kylian: izjemen človek, ki razume svojo vlogo izven športa – to je voditi in navdihovati prihodnje generacije, da bodo verjele vase in bodo to, kar so.« 

Izven igrišč bo Mbappé promoviral legendarno kolekcijo očal podjetja Oakley. Ta vključuje Kato, inovativna očala, ki so ob predstavitvi leta 2021 spremenila celotno industrijo. Mbappé bo znamki prinesel svojo privlačno energijo in osebnost, v naslednjih letih pa bo podpiral izdajo novih proizvodov.

Za potrditev partnerstva bo najava videa Be Who You Are podjetja Oakley in Kyliana Mbappéja predvajana 13. januarja ob 18.00 po CEST na @Oakley Instagram.

Za več informacij o podjetju Oakley obiščite: Oakley.com.

O podjetju Oakley, Inc.

Podjetje Oakley je bilo ustanovljeno leta 1975 in ima sedež v južni Kaliforniji. Je eno vodilnih znamk na področju razvoja izdelkov in športne zmogljivosti na svetu. Podjetje Oakley ima v lasti več kot 800 patentov in predstavlja kulturo ustvarjalcev, izumiteljev, idealistov in znanstvenikov, ki obsedeno na inovativen način snujejo izdelke in izkušnje, ki navdihujejo veličino. Zaradi te filozofije je podjetje Oakley eno najbolj legendarnih in edinstvenih znamk na trgu, ki prodaja izdelke, od katerih so odvisni vrhunski športniki po vsem svetu, da lahko tekmujejo na najvišji možni ravni. Podjetje Oakley je znano po High Definition Optics®, ki se ponaša z neprimerljivo optično jasnostjo in natančnostjo, poleg tega pa je tudi odporno na udarce in nudi UV-zaščito – vse to so značilnosti sončnih in korekcijskih očal ter očal prve kakovosti te znamke. Podjetje Oakley je razširilo svoj položaj kot vodilna znamka športnih očal na svetu še na področje oblačil in dodatkov. Ponujajo moške in ženske linije izdelkov, ki nagovarjajo potrošnike, ki kupujejo za športne aktivnosti, aktiven življenjski slog in vsakdanje življenje. Podjetje Oakley je hčerinsko podjetje Skupine Luxottica. Več informacij je na voljo na www.oakley.com

Oakley® je registrirana blagovna znamka podjetja Oakley, Inc.

© 2016 Oakley, Inc. Vse pravice pridržane.

Pišite nam
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR