EDINSTVENE ZGODBE ZDRUŽIJO ŠPORTNIKE EKIPE PODJETJA OAKLEY® V ZADNJEM POGLAVJU ZIMSKE KAMPANJE »BE WHO YOU ARE« TIK PRED NAJVEČJIM ZIMSKIM ŠPORTNIM ODROM

EDINSTVENE ZGODBE ZDRUŽIJO ŠPORTNIKE EKIPE PODJETJA OAKLEY® V ZADNJEM POGLAVJU ZIMSKE KAMPANJE »BE WHO YOU ARE« TIK PRED NAJVEČJIM ZIMSKIM ŠPORTNIM ODROM

Danes je podjetje Oakley® predstavilo zadnje poglavje zimske kampanje »Be Who You Are«, v kateri so sodelovali športniki ekipe podjetja Oakley, in sicer Mikaela Shiffrin, Ståle Sandbech, Mark McMorris, Sage Kotsenburg, Henrik Harlaut in Eileen Gu. V zadnjem poglavju sezone so se pred največjim tekmovanjem v zimskih športih v filmu Unity Anthem združili nekateri športniki ekipe podjetja Oakley in nas opomnili, da je edinstvenost naših posameznih potovanj tisto, kar nas združuje.  

Film Unity Anthem podjetja Oakley prikazuje šest športnikov, ki se podajo na snežne strmine, pri tem pa izpostavijo svoje individualne pristope do svojega športa in iz prve roke delijo svoje edinstvene poti, ki so si jih sami utrli in so jih pripeljale do točk, na katerih se nahajajo danes. Kratek film izpostavi skupino športnikov svetovnega kova, ki poosebljajo duh edinstvenosti in sporočila bodi to, kar si podjetja Oakley. Poleg tega poudari, kako pomembno je, da se opremo drug na drugega in tako dosežemo osebno ter skupno veličino. 

»Zdaj je čas, da proslavimo šport in njegovo moč, da spremeni življenja, predvsem po vseh izzivih, ki smo jih premagali v zadnjih letih,« je povedal Caio Amato, direktor globalne znamke Oakley.

»Šport nas uči, da ni vse v slavi, talentu ali zmagi. Porazi so zagotovo neizogibni. Vedno pridejo trenutki dvoma, ko se počutimo same ali celo zlomljene. Nato pa nam šport znova in znova dokazuje, da veličina ne pomeni, da si najmočnejši, temveč kako se postaviš nazaj na noge. In nenadoma čisto vsak poraz postane priložnost, da vstaneš, postaneš bolj odporen, bolj močan, bolj zvest svojim vrednotam.

Konec koncev so naši dosežki veliki le toliko kot naše sanje. Še naprej je treba verjeti vase, ostati to, kar si, in sanje se bodo uresničile.«

Skupaj s filmom Unity Anthem bo podjetje Oakley predstavilo še kolekcijo opreme za hladno vreme Unity, ki je primerna za široko paleto zahtevnih pogojev tako v gorah kot na ravnini. Kolekcija vključuje tri priljubljene modele smučarskih očal podjetja Oakley – Line Miner, Flight Deck in Flight Path –, kolekcijo petih visokokakovostnih športnih in vsakodnevnih očal – HSTN, Jawbreaker, Radar EV Path, Radarlock, Encoder – ter dva modela čelad – ARC5 Pro in MOD1 Pro –, vsi pa bodo na voljo v novih pisanih barvnih shemah. 

Smučarska očala vključujejo novo barvo leč Prizm™, ki je prvič na voljo za smučarska očala – Prizm™ Snow Rose Gold. Lastna tehnologija leč Prizm podjetja Oakley je zasnovana tako, da izboljšajo barvo in kontrast za še več podrobnosti v določenih okoljih. Leče Prizm Snow so obarvane, da izboljšajo kontrast in omogočijo bolj jasen pogled v različnih gorskih svetlobnih pogojih. Poseben dizajn, vtkan v trak vsakih očal, predstavlja skupnost športnikov, ki so se združili na največjem svetovnem tekmovalnem odru, medtem ko vsaka barva niti označuje njihov posamezen vzpon na vrh.

Čelade iz kolekcije Unity imajo številne zaščitne elemente in opazen končni premaz v barvi galaxy, hkrati pa ponuja svetlo prihodnost smučarjem, ki si želijo varno utreti svojo pot. Pigment v barvi galaxy se živahno svetlika v soncu in predstavlja neskončne možnosti tistega, kar vas motivira v življenju.

Lahko smučate po lokalnih smučiščih ali pa tekmujete, ko so stave najvišje – kolekcija Unity podjetja Oakley navdihuje in vzbuja strast v športnikih vseh vrst ne glede na njihove izkušnje ter jim da moč, da so to, kar so. Šele ko proslavimo vsakega posameznika, lahko navdihnemo enotnost.

Zadnje poglavje zimske kampanje »Be Who You Are« podjetja Oakley si lahko ogledate od četrtka, 20. januarja, od 18.00 po CEST naprej na @Oakley Instagram, izdelke iz kolekcije Unity pa kupite na spletni strani podjetja Oakley.

O podjetju Oakley, Inc.

Podjetje Oakley je bilo ustanovljeno leta 1975 in ima sedež v južni Kaliforniji. Je eno vodilnih znamk na področju razvoja izdelkov in športne zmogljivosti na svetu. Podjetje Oakley ima v lasti več kot 800 patentov in predstavlja kulturo ustvarjalcev, izumiteljev, idealistov in znanstvenikov, ki obsedeno na inovativen način snujejo izdelke in izkušnje, ki navdihujejo veličino. Zaradi te filozofije je podjetje Oakley eno najbolj legendarnih in edinstvenih znamk na trgu, ki prodaja izdelke, od katerih so odvisni vrhunski športniki po vsem svetu, da lahko tekmujejo na najvišji možni ravni. Podjetje Oakley je znano po High Definition Optics®, ki se ponaša z neprimerljivo optično jasnostjo in natančnostjo, poleg tega pa je tudi odporno na udarce in nudi UV-zaščito – vse to so značilnosti sončnih in korekcijskih očal ter očal prve kakovosti te znamke. Podjetje Oakley je razširilo svoj položaj kot vodilna znamka športnih očal na svetu še na področje oblačil in dodatkov. Ponujajo moške in ženske linije izdelkov, ki nagovarjajo potrošnike, ki kupujejo za športne aktivnosti, aktiven življenjski slog in vsakdanje življenje. Podjetje Oakley je hčerinsko podjetje Skupine Luxottica. Več informacij je na voljo na www.oakley.com.

Oakley® je registrirana blagovna znamka podjetja Oakley, Inc.

© 2016 Oakley, Inc. Vse pravice pridržane.

Pišite nam
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR