יותר משני גלגלים:‎ OAKLEY משיקה את הפרק החדש ביותר בקמפיין "Be Who You Are", בהשתתפות ספורטאי צוות OAKLEY, מארק קוונדיש

הפרק העדכני מציין את יציאת הקולקציה החדשה של אופני Oakley, ומציג רכיבה על אופני הרים, רכיבה על כביש וסיפורי קהילה

היום,Oakley ‎ מכריזה על השקת הפרק החדש שלה בסיפור "Be Who You Are", המציג את קולקציית האופניים לשנת 2022, בנוסף על קטעי קריינות של מארק קוונדיש, רוכב אופני הכביש מצוות Oakley. הפרק מדגיש את הדרכים שבהן אופניים הם יותר מסתם שני גלגלים, אלא מאגר למכלול אפשרויות אנושיות, עוצמה וחופש, ומעניקים לרוכב את הכוח לחקור אינסוף שבילים.

כחלק מהקמפיין,Oakley ‎ משתפת פעולה עם קבוצת האופניים הדרום אפריקאית, Fixie Fit, וכן עם רוכב ה-BMX, וונגה מושאני. השותפויות חוקרות לא רק את כישוריהם על אופניים, אלא גם את הדרכים שבהן כל אחד מהם תומך, מעריך ומעצים את הקהילות שלו. הם מספרים את הסיפורים האישיים שלהם על האופן שבו האופניים הפכו בעבורם לא רק לכלי תחבורה, אלא גם לכלי להביע את עצמם ולמצוא מטרה, משפחה וקהילה.

Fixie Fit הוא צוות אופניים עירוני מדרום אפריקה, המורכב מאמנים, במאים ומעצבי אופנה מקומיים. מאז הקמתו, Fixie Fit גדל לקהילת רוכבים שמדגישה גיוון והכלה בתוך BMX. וונגה מושאני הוא רוכב BMX דרום אפריקאי שהתחיל לרכוב בגיל 10. במשך למעלה מעשור, הוא היה חלק מ-Velokhaya, בית-ספר לרכיבה על אופניים, שמשתמש ברכיבה, חינוך והדרכת נוער עם הזדמנויות מוגבלות, כדרך לתמוך בהם על האופניים ובלעדיהם. בתור אלוף עלית BMX המכהן של דרום אפריקה, מושאני שואף להראות לאחרים איך אופניים יכולים לשנות חיים.

"מתחילת ימיה של Oakley, אנו רואים בעולם האופניים כמאפשר את מלוא הפוטנציאל של האנושיות.  מספורטאים ברמה עולמית ועד לקהילות מקומיות של רוכבי אופני הרים. מרחובות ניו יורק ועד כפרי הדייגים של ברזיל. מילד על האופניים הראשונים שלו ועד לאגדה שהיא מארק קוונדיש. אופניים הם הרבה יותר מסתם שני גלגלים, הם מאפשרים אפשרויות אנושיות". אמר קאיו אמאטו, ראש השיווק העולמי של Oakley. "אנחנו רוצים לעודד רוכבי אופניים מכל העולם להאמין בעצמם וליהנות מהדרך".

במקביל לפרק החדש ביותר בקמפיין "Be Who You Are", Oakley משיקה את קולקציית האופניים לשנת 2022, הכוללת מגוון של קסדות, משקפי שמש, ביגוד, אביזרים וציוד מגן למגוון תנאי שטח וברכיבה על אופניים ואופני הרים.

קולקציית ה-MTB לשנת 2022 כוללת ביגוד לגברים ולנשים, שיתמכו ברכיבה נוחה ובביצועים על האופניים. המגוון הדינמי של הלבוש והאביזרים כולל מכנסיים קצרים וגופיות עם מתיחה גבוהה, עיצוב מהונדס, צבעים עזים ותכונות שנבדקו בשטח, המשקפים בגאווה את ה-DNA הביצועי האייקוני של המותג. הקולקציה כוללת גם אתSutro Lite Sweep ‎, משקפיים פונקציונליים בעיצוב ספורטיבי עם כיסוי אופטימלי, המשלבים את צורת העדשה המתחלפת, שיוצרה לראשונה למסגרות של דגמי Eyeshade ו-Sutro. משקפי השמש החדשים שיצאו כוללים שדה ראייה מורחב, שמירה והגנה מפני פגיעות, מה שהופך אותם לבחירה המושלמת לעמידות ונוחות לאורך כל היום על שני גלגלים.  Sutro Lite Sweepמצויד גם בעדשות ייחודיות לזרימת אוויר מוגברת, כדי לשמור על תחושת רעננות ללא הצטברות של אדים, לכל מקום שהאופניים שלך לוקחים אותך.

קולקציית רכיבת כביש 2022 כוללת בדים בעלי מתיחה גבוהה, נושמים, עמידים בפני שחיקה ואווירודינמיים, יחד עם אלמנטים מיתוגיים מחזירי אור לנראות מוגברת, המספקים חווית רכיבה טובה יותר לכל הרוכבים. הקולקציה כוללת גם את Kato, משקפי השמש פורצי הדרך שחוללו מהפכה בתעשיית המשקפיים עם הצגתם לשוק בשנת 2021. הם כוללים את עדשות Prizm Road, שתוכננו כדי לעזור לך לראות שינויים עדינים במרקם הכביש ולאתר במהירות סכנות כמו סלעים ובורות. הקולקציה מגלמת את מורשת רכיבת הכביש של Oakley, עם היצע של מוצרי פרימיום, שנועדו לעמוד בדרישות של רוכבי כביש בכל הרמות.

תוכלו לצפות בפרק האופניים החדש ביותר מהקמפיין "Be Who You Are" של Oakley ב- באינסטגרם של Oakley וכן בערוץ היוטיוב של Oakley, ולרכוש את קולקציית ה-MTB‏ 2022 של Oakley וקולקציות רכיבת הכביש באתר של Oakley

צור קשר אתנו