UNIKE HISTORIER FORENER OAKLEY®-ATLETER I SIDSTE KAPITEL AF "BE WHO YOU ARE"-SNEKAMPAGNEN, LIGE FØR SNESPORTENS STØRSTE SCENE

UNIKE HISTORIER FORENER OAKLEY®-ATLETER I SIDSTE KAPITEL AF "BE WHO YOU ARE"-SNEKAMPAGNEN, LIGE FØR SNESPORTENS STØRSTE SCENE

Idag lancerer Oakley® det sidste kapitel i sin "Be Who You Are"-snekampagne med Team Oakley-atleterne Mikaela Shiffrin, Ståle Sandbech, Mark McMorris, Sage Kotsenburg, Henrik Harlaut og Eileen Gu. Sæsonens sidste kapitel bringer nogle af Team Oakleys sneatleter sammen forud for verdens største vintersportkonkurrence til en hymne om sammenhold for at minde os alle om, at det unikke ved vores individuelle rejser er det, der forener os.  

Oakleys Unity Anthem præsenterer de seks atleter, når de går på pisterne, og fremhæver deres individuelle tilgang til deres sport og deler en førstehåndsberetning om den unikke vej, hver enkelt har skabt sig, som bragte dem til der, hvor de er i dag. Kortfilmen fremhæver denne gruppe af atleter i verdensklasse, der legemliggør Oakleys unikke ånd og at være den du er, og understreger vigtigheden af ​​at støtte hinanden for at opnå personlig og kollektiv storhed. 

"Det er tid til at fejre sport og dens kraft til at ændre liv, især efter alle de udfordringer, vi alle har været igennem i de seneste år," sagde Caio Amato, Oakley Global Brand Director.

"Sport lærer os, at det ikke kun handler om ære, talent eller sejr. Nederlag er absolut uundgåelige. Der vil altid være øjeblikke, hvor tvivlen råder, hvor vi føler os alene eller endda knuste. Men så viser sporten os, gang på gang, at storhed ikke handler om at være stærkest, men om hvor stærke vi vender tilbage. Og pludselig bliver hvert eneste nederlag en mulighed for at rejse sig, mere modstandsdygtig, stærkere og mere tro mod dine værdier.

Når alt kommer til alt, er vores præstationer ligeså store som vores drømme, det kræver blot at vi bliver ved med at tro på os selv, at være os selv, og så går drømme i opfyldelse."

Sammen med hymen om sammenhold lancerer Oakley sin Unity Collection af udstyr til koldt vejr, der er egnede til en lang række krævende forhold på og uden for bjerget. Kollektionen byder på tre populære Oakley-briller – Line Miner, Flight Deck og Flight Path – samt en samling af fire sportspræstations- og livsstilsbrillestiler – HSTN, Jawbreaker, Radar EV Path, Radarlock og Encoder - og to hjelme, ARC5 Pro og MOD1 Pro – alt i nye lyse farver. 

Brillerne har ny Prizm™-linsefarve, der for første gang fås i briller – Prizm™ Snow Rose Gold. Oakleys patentbeskyttede Prizm-linseteknologi er udviklet til at forbedre farve og kontrast for flere detaljer i specifikke miljøer. Prizm-snelinser er tonede for at forbedre kontrasten og forbedre klarheden på bjerget under forskellige lysforhold. Det specielle vævede remdesign på hver brillestil repræsenterer fællesskabet af atleter, der samles på verdens største scene, mens hver trådfarve minder om hver atlets rejse til toppen.

Oakleys Unity Collection-hjelme, som er spækket med sikkerhedsfunktioner og en iøjnefaldende finish med galakse-maling, tilbyder en lys fremtid for ryttere, der ønsker at skabe deres egen vej under sikre forhold. Galaksepigmentet reflekterer farverigt i solen og repræsenterer de uendelige muligheder for, hvad der kan motivere dig i livet.

Uanset om du cruiser på dit lokale bjerg eller konkurrerer på højeste niveau, inspirerer Oakleys Unity Collection og tænder passion hos atleter på alle niveauer og uanset erfaringer, og giver dem styrke til at være den, de er. Kun ved at fejre hvert enkelt individ, kan vi inspirere til sammenhold.

Du kan se det sidste kapitel af Oakleys "Be Who You Are"-snekampagne fra torsdag den 20. januar kl. 18.00 på @Oakley Instagram og købe Oakleys Unity Collection på Oakleys webside.

Kontakt os
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR