סיפורים ייחודיים הם אלה שמאחדים את ספורטאי‎ OAKLEY® ‎ בפרק האחרון של קמפיין השלג "תהיה מי שאתה" (‎"BE WHO YOU ARE"‎), ממש לפני הבמה הגדולה ביותר של ספורט השלג

היום,Oakley® ‎ משיקה את הפרק האחרון של קמפיין השלג "תהיה מי שאתה" שלה בהשתתפות ספורטאי צוותOakley ‎: מיקאלה שיפרין, סטאלה סנדבך, מארק מקמוריס, סייג' קוטסנבורג, הנריק הרלאוט ואיילין גו. הפרק האחרון של העונה מפגיש כמה מספורטאי השלג של צוות Oakley לטובת המנון האחדות לקראת התחרות העולמית הגדולה ביותר של ספורט חורף, ומזכיר לכולנו שהייחודיות של המסעות האישיים שלנו היא המאחדת אותנו.

המנון האחדות של Oakley מציג את ששת הספורטאים כשהם יוצאים למדרונות המושלגים, מדגיש את הגישה האינדיבידואלית שלהם לספורט ומשתף ממקור ראשון את הנתיב הייחודי שכל אחד מהם פילס לעצמו, והביא אותם למקום שבו הם נמצאים כיום. בסרט קצר מובלטת קבוצת הספורטאים ברמה העולמית הזו, המגלמים את רוח הייחודיות של Oakley ואת המסר "תהיה מי שאתה". הסרט מדגיש את החשיבות של הישענות זה על זה כדי להגיע לגדולה אישית וקולקטיבית.

‎"‎זה הזמן לחגוג את הספורט ואת הכוח שלו לשנות חיים, במיוחד אחרי כל האתגרים שעברו על כולנו בשנים האחרונות", אמר קאיו אמאטו, מנהל המותג העולמי של Oakley.‎

‎"‎הספורט מלמד אותנו שתהילה, כישרון או ניצחון הם לא הכול. תבוסות הן בלתי נמנעות. תמיד יש רגעים של ספק, שבהם אנחנו מרגישים לבד, או אפילו שבורים. אבל אז, שוב ושוב, הספורט מוכיח לנו שהחוכמה היא לא להיות הכי חזק, אלא הכי חזק ביכולת לשוב חזרה בכל הכוח. כשמאמצים נקודת הסתכלות זו, פתאום כל תבוסה הופכת להזדמנות להתרומם ולחזור באופן עמיד יותר, עוצמתי יותר, נאמן יותר לערכים שלך‎.

אחרי הכול, כגודל החלומות שלנו – גודל ההישגים שלנו. כל מה שצריך לעשות זה להמשיך להאמין בעצמנו, להיות עצמנו, והחלומות האלה יתגשמו‎".

יחד עם המנון האחדות, Oakley משיקה את קולקציית Unity של ציוד למזג אוויר קר, למגוון רחב של תנאים תובעניים על ההר ומחוצה לו. הקולקציה מציגה שלושה סגנונות משקפי Oakley פופולריים - Line Miner, Flight Deck ו-Flight Path, קולקציה של ארבעה סגנונות משקפי ספורט ולייף סטייל -HSTN, Jawbreaker, Radar EV  Path, Radarlock ‎ו-Encoder‎, ושתי קסדות - ARC5 Pro ו-MOD1 Pro, כולם בצבעים חדשים ומבריקים.

המשקפיים כוללים גוון חדש של עדשת‎ Prizm™ ‎הזמינה לראשונה במשקפי - Prizm™ Snow Rose Gold.‎ ‎הקניין הטכנולוגי של עדשות‎ Prizm ‎של‎ Oakley ‎מתוכנן לשפר את הצבע והניגודיות של פרטים נוספים בסביבות ספציפיות.‎ ‎לעדשות Prizm Snow נוסף גוון במטרה לשפר את הניגודיות ולהגביר את הבהירות על ההר במגוון תנאי אור.‎ ‎‎ ‎   עיצוב הרצועה הארוגה המיוחדת בכל סגנון משקפיים מייצג את קהילת הספורטאים שמתאחדים על הבמה הגדולה בעולם, בעוד שכל צבע חוט דומה למסע של כל ספורטאי לפסגה.

עמוסות בתכונות בטיחות וגימור בצבע גלקסיה מרשים, קסדות מקולקצייתUnity ‎ של Oakley מציעות עתיד מזהיר לרוכבים המעוניינים לפלס את הדרך שלהם בעצמם תוך שמירה על בטיחות. פיגמנט הגלקסיה משתקף בצורה בוהקת בשמש, ומייצג את האפשרויות האינסופיות של מה שמניע אותך בחיים.

בין אם אתם רוכבים על ההר הקרוב או מתחרים בסיכון גבוה, קולקציית Unity של Oakley מעוררת ומציתה תשוקה אצל ספורטאים מכל הרמות והחוויות, ומעצימה אותם להיות מי שהם. אחדות תוכל להיווצר רק כאשר נדע לחגוג את האינדיבידואליות של כל אדם ואדם‎.

ניתן לצפות בפרק האחרון של קמפיין השלג "תהיה מי שאתה"‎ ‎של Oakley החל מיום חמישי, ה-20 בינואר, 18:00 בערב, אזור זמן CEST באינסטגרם של ‎@Oakley, ולרכוש את קולקציית Unity של Oakley באתר של Oakley.

אודות Oakley, Inc..

Oakley, שהוקמה בשנת 1975 ומרכזה בדרום קליפורניה, היא אחד ממותגי עיצוב המוצר וביצועי הספורט המובילים בעולם. בעלת יותר מ-800 פטנטים, Oakley היא תרבות של יוצרים, ממציאים, אידיאליסטים ומדענים האובססיביים לשימוש בעיצוב ובחדשנות כדי ליצור מוצרים וחוויות המעוררים השראה לגדולה. הפילוסופיה הזו הפכה את Oakley לאחד המותגים האייקוניים והבלתי ניתנים לחיקוי בשוק, עם מוצרים שספורטאים ברמה עולמית ברחבי הגלובוס תלויים בהם כדי להתחרות ברמה הגבוהה ביותר האפשרית. ‎Oakley ידועה באופטיקת ה-High Definition®‎ שלה, הכוללת בהירות ודיוק אופטי שאין שני להם, יחד עם עמידות בפני פגיעות והגנה מפני קרינתUV ‎, המשולבות בכל משקפי השמש, משקפי הראייה ומשקפי הפרימיום של המותג. Oakley הרחיבה את מעמדה כאחד ממותגי משקפי הספורט המובילים בעולם בתחום ההלבשה והאביזרים. ל-Oakley יש קווי מוצרים לגברים ולנשים הפונים לצרכני פעילות, ספורט ביצועי ולייף סטייל. Oakley היא חברת בת של קבוצת Luxottica.‎ ‎‎ ‎מידע נוסף זמין ב‎-‏ www.oakley.com.

Oakley®‎ היא סימן מסחרי של חברת Oakley, Inc..

‎© 2016 Oakley, Inc. כל הזכויות שמורות.

צור קשר אתנו