SPHAERA JSOU DOSUD TY NEJMÉNĚ VÝRAZNÉ BRÝLE OD OAKLEY

Odolné brýle speciálně přizpůsobené na míru sportovcům s cílem naplno využít svůj potenciál

Poslední novinky Oakley – Sphaera™ a BiSphaera™ – spojuje název, design a technologie. Jsou průkopnickou dvojicí brýlí této značky s dosud nejširším zorným polem. Oba modely jsou určeny závodníkům, kteří se na jejich vývoji i spolupodíleli, a nepochybně zaujmou na letních olympijských hrách v Paříži. Styl těchto brýlí přizpůsobený náročným potřebám sportovců v sobě spojuje ty nejlepší prvky z pestré sportovní řady brýlí Oakley. Vyznačují se praktickým a elegantním designem s důrazem na pohodlí a styl. Vyjadřují sebevědomí a sílu překonávat hranice bez ohledu na druh sportu nebo výkonnost sportovce. Obroučky, díky kterým jsou brýle označovány za dosud nejméně výrazné z dílny Oakley, působí při nošení lehce jako pírko.

Sphaera uzavírá kruh v historii a technologii značky Oakley. Design brýlí symbolizuje značku Oakley a její neustálou cestu za inovacemi. Čerpá z bohaté historie a zároveň přináší výzvy budoucnosti.

Sphaera umožňuje sportovcům týmu Oakley z různých disciplín, včetně Freda Kerleyho, Loany Lecomte, Marka Cavendishe, Francisca Lindora, Dylana Frittelliho a dalších, posunout svůj výkon na další úroveň. „Je důležité, aby brýle, které nosím při běhu na dráze, odpovídaly mému stylu a zároveň mi nebránily závodit na té nejvyšší úrovni,“ řekl Fred Kerley, člen týmu Oakley a americká atletická hvězda. „Společnost Oakley se stará o to, co špičkoví sportovci potřebují. S brýlemi Sphaera budu letos v létě na vrcholu mé sportovní výkonnosti.“

Sphaera poskytuje potřebné funkce pro vrcholový výkon v elegantních obroučkách, včetně dosud nejširšího zorného pole ze všech brýlí Oakley. Brýle jsou navíc vybaveny skly s technologií Prizm™, která vám pomůže vidět každý detail, lehkými obroučkami O-Matter™, předním ventilačním otvorem pro lepší proudění vzduchu, bezpečnými nosními sedýlky Unobtainium® a tvarovanými koncovkami, které nekloužou, i když se zpotíte. Brýle jsou výjimečně pohodlné a skvěle padnou. Jakmile si je nasadíte, nejspíš zapomenete, že je máte.

„Bezchybné periferní vidění je klíčové pro dosažení co nejlepšího výkonu, zejména uprostřed závodu, kdy je nerušené zorné pole nezbytným předpokladem vítězství,“ říká Loana Lecomte, francouzská hvězda na cross-country/horském kole a členka týmu Oakley. „Stylový design brýlí Sphaera s širokým zorným polem je skutečně průlomový. Na trati mi pomáhají zachovat klid a sebejistotu.“

BiSphaera, všestranný protějšek oblíbeného modelu Flak® 2.0 XL, v sobě spojuje sportovní estetiku s přizpůsobivostí, abyste připravili svůj zrak na sportovní výkon. Tyto odolné sluneční brýle s dvojitými skly, které mohou sportovci používat při sportu i v běžném životě, umožňují plynulý přechod od vítězství na hřišti ke zdolávání každodenního shonu. Brýle BiSphaera jsou navrženy s podobnými očnicemi a stranicemi jako Sphaera a nabízejí stejnou lehkost a flexibilní pohodlí, ale s možností výběru skel s technologií Prizm™ nebo dioptrických čoček Oakley Authentic Prescription.

Ať už vyrazíte na dráhu, silnici, hřiště, nebo do terénu, v těchto brýlích se můžete plně soustředit pouze a jen na svůj výkon a potenciál.

Od 15. února budou brýle Oakley Sphaera a BiSphaera k dostání na Oakley.com, ve vybraných prodejnách Oakley a u partnerů po celém světě.