רואים את העתיד בזהב אירוע הספורט הגדול ביותר עם משקפי OAKLEY KATO PRIZM 24K

עדשות 24K ‏של Oakley® Kato with Prizm™‎ יוצגו לראשונה הקיץ  באירוע הספורט הגדול ביותר בעולם, בטוקיו. הספורטאים של צוות Oakley במשחקי הקיץ יצוידו ב-Oakley Kato עם עדשות Prizm 24K כדי לשחרר את כוחות העל שלהם במסע אחר מדליית הזהב. Oakley Kato עם עדשות Prizm 24K מיועדים לשבור את הגבולות של ביצועי הספורט ולהמשיך ליצור מהפכה בעולם הספורט ולתת למי שמרכיב אותם את הביטחון להיות הטוב ביותר.

משקפי Oakley Kato מיועדים למתוח את גבולות הביצוע בעזרת תכנון ייעודי המתאים לקווי מתאר הפנים לטובת מראה חלק. עיצוב העדשה המתקדם , הארכיטקטורה חסרת המסגרת, פונקציית ההטיה החדשנית ורפידות האף יוצרים התאמה אישית. בשילוב עם טכנולוגיית Prizm Lens, משקפי ‏Oakley Kato מעצימים כל אתלט בעזרת כיסוי אופטימלי, שדה ראייה רחב ועדשות שנועדו להגביר את הצבע והניגודיות ולאפשר הבחנה בפרטים נוספים.

Oakley Kato כוללת גיאומטריה פיזיומורפית (PhysioMorphic Geometry) – העיצוב האופטי החדשני ביותר מבית Oakley. בעקבות חידושים קודמים של Oakly‏, גיאומטריה פיזיומורפית מקבלת את ההשראה מהחוויה האנושית וחוקי הטבע בכדי להשיק משקפיים שתוכננו ופותחו ללא מגבלות. ב-Oakley Kato, טכנולוגיה זו מאפשרת עיצוב עדשות עם כיסוי מורחב וקשיחות באזורים מרכזיים  המדמים את המאפיינים המבניים של מסגרת.

משקפי Oakley Kato עם עדשות Prizm 24K יהיו זמינים בחנויות Oakley נבחרות החל מ-8 ביולי.

• עיצוב: העיצוב המתקדם והפראי של Oakley Kato נועד להתאים את העדשה קרוב ככל האפשר לפנים, וכך לספק כיסוי אופטימלי, שדה ראייה רחב יותר, שמירת מסגרת והגנה מפני פגיעות.

• עדשה: בעזרת גיאומטריה פיזיומורפית – ההתקדמות האחרונה שלנו בעיצוב אופטי – העדשה תוכננה עם כיסוי רחב וקשיחות באזורים מרכזיים המדמים את המאפיינים המבניים של מסגרת.

• מנגנון השיפוע: מנגנון התאמה חדשני מסייע בהטיית העדשה להתאמה נכונה ונוחה לפנים שונות.

• רפידות אף: המשקפיים מגיעים עם שלוש רפידות אף של Unobtainium®‎ בעוביים שונים ליצירת זוויות שונות בכדי לאפשר את ההתאמה הנדרשת עם אחיזה ללא החלקה.

• טכנולוגיית עדשות Prizm: המשקפיים מגיעים עם עדשות Prizm™‎ המיועדות להגביר את הצבע והניגודיות ולאפשר הבחנה בפרטים נוספים.

צור קשר אתנו
SUHANA SPIRES HEAD OF PUBLIC RELATIONS & CULTURE MARKETING, OAKLEY