OAKLEY® MENGALU-ALUKAN ANDA KE TAHUN ARNABDENGAN KOLEKSI TAHUN BARU LUNAR 2023

OAKLEY® MENGALU-ALUKAN ANDA KE TAHUN ARNABDENGAN KOLEKSI TAHUN BARU LUNAR 2023

GAYA IKONIK TERMASUK FROGSKINS™DAN EVZERO™ PATH® MENAWAN SEMANGAT MESRA DAN LINCAH ARNAB

Oakley® mengeluarkan Koleksi Tahun Baru Lunar 2023 yang menghormati percutian yang disambut secara meluas. Koleksi itu merangkumi semangat permulaan baharu dan mendorong kami untuk menerima apa yang akan dibawa oleh tahun akan datang, semuanya sambil memperingati arnab air hitam, tanda zodiak Cina untuk 2023.

Arnab, haiwan keempat zodiak Cina, adalah simbolik keamanan dan kemakmuran. Arnab itu dilihat sebagai bersungguh-sungguh dan tulen, tetapi sama licik dan tangkas, ciri-ciri yang dibawa oleh Oakley ke dalam Koleksi Tahun Baru Lunar 2023.

Koleksi ini termasuk gaya ikonik seperti Frogskins™ A dengan kanta Prizm™ Ruby, bersama-sama EVZero™ Path® dengan kanta Prizm Trail Torch. Kedua-dua gaya diserlahkan oleh bingkai hitam matte dengan kilauan sentuhan yang jelas, dihiasi dengan logo Oakley dalam emas satin. Rawatan bingkai eksklusif ini adalah tanda kepada sifat arnab yang mesra dan berwaspada. Kedua-dua Frogskins A dan EVZero Path didatangkan dalam pembungkusan istimewa Tahun Baru Imlek, termasuk mikrobeg tersuai, sarung dan sampul kertas merah tradisional yang biasanya dihadiahkan semasa percutian ini, semuanya dihiasi dengan logo Oakley Rabbit yang meriah.

Koleksi Tahun Baru Lunar Oakley 2023 akan tersedia mulai 10 Januari di kedai Oakley terpilih di China, Malaysia, Singapura, Thailand, Korea Selatan, Hong Kong, Jepun, AS dan di Oakley.com.

Contact us
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR