OAKLEY® LANSERER DEN NYE 2022 SNØ-KOLLEKSJONEN, UTVIKLET OG DESIGNET AV TOPPIDRETTSUTØVERE

OAKLEY® LANSERER DEN NYE 2022 SNØ-KOLLEKSJONEN, UTVIKLET OG DESIGNET AV TOPPIDRETTSUTØVERE

Oakley®s 2022 Snø-kolleksjon ble skapt i fellesskap med rekke Team Oakley-idrettsutøvere på toppnivå. Kolleksjonen representerer entusiasmen og den ubønnhørlige jakten på teknologi, design og funksjonalitet som er influert av toppidrettsutøvere, både i og utenfor fjellet. 2022 Snø-kolleksjonen er tilgjengelig i unike farger og mønstre og styrker de som har klærne på seg, til å være den de er, samtidig som prestasjonene heves sømløst gjennom funksjonalitet og elegant estetikk. I tillegg til kolleksjonen, lanserer Oakley en serie med Be Who You Are-videoer, som fremhever ulike Team Oakley-snøidrettsutøvere på selvutviklingsreisen i sport og mye mer.

2022 Snø-kolleksjonen benytter de nyeste fremskrittene innen stoffteknologi, -design og -utforming  og viser Oakleys forpliktelse til å skape førsteklasses snøklær som er utviklet av idrettsutøvere. Årets kolleksjon omfatter en rekke snøstiler som er kuratert av Team Oakley-idrettsutøvere, blant annet Mikaela Shiffrin, Aleksander Aamodt Kilde, Jamie Anderson, Sage Kotsenburg og Ståle Sandbech. Hele kolleksjonen med førsteklasses briller, hjelmer, jakker, bukser, vester og snøutstyr er laget av høytytende teknisk stoff, med detaljer og spesialbygd design som er inspirert av idrettsutøvere. Kolleksjonen appellerer til de som forventer det beste av seg selv og av snøutstyret sitt under en rekke krevende forhold.

MIKAELA SHIFFRIN

Mikaela Shiffrin har etablert seg som en av de beste skiløperne gjennom tidene, i 12 profesjonelle sesonger med alpin skiidrett. Snøsportmesteren gikk sammen med Oakley for å skape signaturserien Flight Deck-briller, som fikk sin inspirasjon av nordlyset. Shiffrins Flight Deck-briller med tidløst design inspirert av hjelmvisiret til jagerflyvere og vide Prizm Jade Iridium-linser, maksimerer synsfeltet slik at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk i skisporet. Fargepaletten til Shiffrins Flight Deck-briller blander forskjellige blånyanser med en lys lillatone, og mønsteret på stroppen reflekterer nordlysets lekne lys. 

ALEKSANDER AAMODT KILDE

Aleksander Aamodt Kilde fortsetter å dominere med sine idrettsprestasjoner av en annen verden. Den imponerende skiløperen gikk sammen med Oakley for å skape signaturserien Flight Path-briller med Prizm Sapphire Iridium-linser med halv brilleinnfatning som reduserer trekking og gir fri luftstrøm. Kildes briller har et grafisk tema med vikingsymboler, eller runer, som er inspirert av hans nordiske forfedre. Skiløperen samarbeidet med Oakley også i fjor for å skape og utvikle ARC5-hjelmen, som har et M-Forge-komposittskall med et unikt design bak på hjelmen, som beskytter halsen og kroppen i kompromitterende posisjoner i sportsaktiviteter, som vi kan se han ha på seg i denne nye kampanjen.

JAMIE ANDERSON

Jamie Anderson er kjent som en av de beste snowboarderne i verden, og med god grunn. Hun har vært olympisk medaljevinner tre ganger og designet en idrettsutøverkolleksjon sammen med Oakley, som har et unikt hodetørklemønster med en batikksublimering for et trykk som gjenspeiler hennes forkjærlighet for vinteren og stranden. Aurora RC Insulated Jacket har en slitesterk vannavstøtende overflate som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel under tøffe forhold. Det moderne designet til Aurora RC Insulated Jacket er reprodusert i TC Dharma Softshell Bib, med samme slitesterke og vannavstøtende overflate og gjennomgående stretchmateriale for forbedret bevegelighet. Justerbare seler og et elastisk belte med Velcro®-klaffer sørger for varig komfort. Det selvsikre og moteriktige designet til Andersons idrettsutøverkolleksjon gir komfort i mange aktiviteter og under en rekke forhold i ekstremvær.

Signaturserie Line Miner-brillene med Prizm Black Iridum-linser gjør Jamies look komplett fra topp til tå, med god passform, funksjonalitet og stil som matcher yttertøysortimentet hennes. Andersons idrettsutøverkolleksjon kombinert med MOD5-hjelmen i Silver White Poseidon, er en komplett look med snøutstyr og -tilbehør i en fargepalett som gjenspeiler hennes feminine styrke, besluttsomhet og lekenhet.  

SAGE KOTSENBURG

Sage Kotsenburg lærte å stå på snowboard som femåring og debuterte i US Open i en alder av 12 år, og har alltid hatt en unik kurs når han er fastspent til brettet sitt. Off-pisteskiløperen hentet inspirasjon fra hjemstaten Utah til signaturserien Line Miner L. Stroppen på brillene viser det topografiske kartet til fjellkjeden Wasatch Range for å skape en illusjon om bevegelse. Kotsenburgs briller med Prizm Sage Gold Iridium har en allsidig linsefarge som øker kontrasten slik at du ser flere detaljer. Denne brille-og-hjelm-duoen kombinert med MOD5-hjelmen med Dura-Matter Mix-hybridskjelldesign for stabilitet, er den perfekte kombinasjonen for utforsking av utkantstrøkene.

Kotsenburgs idrettsutøverkolleksjon omfatter også en livfull serie med røde og svarte klær og tilbehør for alle slags fjellforhold. Enten du er på fottur til en snøtopp, står på favorittbrettet ditt eller er med på skiløp, sørger denne TC Earth Shell Jacket for at du skiller deg ut med det stilfulle ytre laget. Den avanserte impregneringsteknologien og stretchstoffet holder deg tørr og gir bevegelighet og forbedret komfort og mobilitet. Det perfekte antrekk for en dag i skisporet skapes med TC Earth Shell Pant, som har samme avanserte impregneringsteknologi for gjennomgående beskyttelse, og innvendige lårventiler for rask nedkjøling når stemningen hetes opp. Kotsenburgs idrettsutøverkolleksjon omfatter stilriktig utstyr som er klart til å prestere uansett hvor du er.

STÅLE SANDBECH

Ståle Sandbech er kjent for sin særpregede stil og for å satse stort uansett hva det innebærer. Ståles 2022 idrettsutøverkolleksjon omfatter høytytende yttertøy som henter inspirasjon fra Oakleys uærbødige fortid samtidig som det har et personlig preg. TC Gunn 2.0 RC Shell Jacket har en svært slitesterk, vannavstøtende overflate med et oppsiktsvekkende trykk, noe som gjør jakken til et førsteklasses alternativ for kalde, våte forhold. Med god isolasjon og justerbar passform for å sikre varme og beskyttelse mot værelementene, vil du kunne utforske mer av fjellet, uansett vær. Hvis du ønsker å prestere på et høyere nivå, trenger du ikke se lenger enn til TC Gunn 2.0 RC Bib. Med vannavstøtende overflate, teipede sømmer og vanntette lommer tilfører TC Gunn 2.0 RC Bib vinterutstyret stil og funksjonalitet.

Sandbechs idrettsutøverkolleksjon blir komplett med signaturserien Line Miner-briller med Prizm Black Iridium, utviklet for at du skal kunne se kontrastene i fjellet slik at du kan takle ulike lys- og snøforhold. Sandbech moderniserte det forrige brilledesignet med et oppdatert krakeleringstrykk, et stretchbånd og hodeskallelogoer, som gjenspeiler arven til Oakley-varemerket. Sandbechs idrettsutøverkolleksjon paret med MOD1 PRO-hjelmen, som har Dura-Matter for gjennomgående slitestyrke, er et sammenhengende utvalg høytytende yttertøy og tilbehør som gjenspeiler den unike energien hans.

Fra 10. november kan du sjekke ut Oakleys Instagram og YouTube-kanal for å se Be Who You Are-videoene fra 2022-serien av snøkolleksjonen. Oakleys 2022 snøkolleksjon er tilgjengelig i butikk og på Oakley.com.

Contact us
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR