OAKLEY® LANSERER 2021 PRESCRIPTION COLLECTION MED HELT NYE STILER OG DESIGN FOR BRUK PÅ SPILLEBANEN OG UTENFOR

OAKLEY® LANSERER 2021 PRESCRIPTION COLLECTION MED HELT NYE STILER OG DESIGN FOR BRUK PÅ SPILLEBANEN OG UTENFOR

Kolleksjonen Oakley® 2021 Authentic Prescription er designet for prestasjoner innen sport og dagligliv, idet de hjelper brukerne til å nå sitt potensial ved å levere en helt topp løsning for å se best mulig. Gjennom Oakleys endeløse forskning, unike innovasjon, nyskapende design og testing uten sidestykke, er resultatet linser og innfatninger som er bygget med den hensikt å levere et produkt med styrke som ikke bare er godt nok for verdens beste, men for de som prøver å være den beste versjonen av seg selv. Fra sport-til-liv og liv-til-sport tenner Oakley Authentic Prescription gnisten hos de visjonære.

NXTLVL

Det er på tide å heve nivået med NXTLVL, Oakley®s første brilleglass som er designet spesielt for voksne spillere. Den unike arkitekturen rundt tinningene er laget for å gi en komfortabel, langvarig passform mens man bruker headset. NXTLVL har også en lettvektig O Matter™ front kombinert med blandet O Matter og C-5 tinninger, og Unobtainium® neseputer og øresokker som vil la deg fortsette å spille uten distraksjoner eller ubehag. Med en større rektangulær fasong på linsen som er designet for å gi et uhindret synsfelt, kan NXTLVL bli oppdatert med Prizm™ Gaming -linser som gir den eksepsjonelle filtreringen av blått lys som hever nivået på din spilleopplevelse.

Moonshot

For kvinner som foretrekker å gå opp sin egen sti heller enn å følge strømmen, tilbyr Oakley®’s Moonshot en stil som sier «gå hvor som helst, gjør hva som helst». Med inspirasjon fra den beroligende harmoniske fasongen på sirkler er denne universelt flatterende silhuetten tilgjengelig i en premium lettvektig innfatning i titan slik at du kan se like selvsikker ut som du er.

Hex Jector

Med Hex Jector har Oakley® laget en brille som holder følge med deg uansett hva som skjer i løpet av dagen, fra daglige gjøremål til sportsbegivenheter på høyt nivå. Den personaliserte sklisikre passformen med Trubridge + Unobtainium® neseputer betyr at Hex Jector innfatningen er designet for å holde seg på plass uansett hvor hardt en atlet presser seg selv. En lett O Matter™ innfatning og Ace Fit justerbare tinninger bidrar til å gi komfort hele dagen og et moderne utseende.  

Contact us
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY