OAKLEY® LANCERER RECEPT-KOLLEKTION 2021 MED HELT NYE STILARTER OG DESIGNS TIL SPILOMRÅDET OG VIDERE

OAKLEY® LANCERER RECEPT-KOLLEKTION 2021 MED HELT NYE STILARTER OG DESIGNS TIL SPILOMRÅDET OG VIDERE

Oakley® 2021 Authentic Prescription-kollektionen er designet til sport og hverdag, og hjælper brugeren med at nå sit potentiale takket være en premium vision-løsning. Resultatet af Oakleys endeløse forskning, unikke innovation, banebrydende design og uovertruffen test, tilbyder samlingen linser og stel, der er bygget med formålet af et sammenhængende receptpligtigt produkt, der ikke bare er godt nok til verdens bedste, men også udstyret til at drive dem, der forsøger at være de bedste versioner af sig selv. Fra sport til liv og liv til sport antænder Oakley Authentic Prescription visionære.

NXTLVL

Tid til at hæve spillet med NXTLVL, Oakley®’s første brille designet specielt til voksne spillere. Den unikke brillestang er designet til at give en behagelig, langvarig pasform, mens du bærer headset. NXTLVL har også en let O Matter ™ front kombineret med blandede O Matter og C-5 brillestænger og Unobtainium® næsepuder og øresokker, der hjælper dig med at spille uden distraktion eller ubehag. Med en større firkantet linseform, der er designet til at give et uhindret synsfelt, kan NXTLVL opdateres med Prizm ™ Gaming-linser, der tilbyder enestående blå lysfiltrering for at øge din spiloplevelse.

Moonshot

For de kvinder, der foretrækker at skabe deres egen vej, frem for at følge mængden, tilbyder Oakley®'s Moonshot en stil, der siger "gå overalt, gør hvad som helst". Denne universelt smigrende form er inspireret af den behagelige, harmoniske cirkelform og tilbydes i et førsteklasses, letvægts titaniumstel for et look, der er så selvsikkert som du er.

Hex Jector

Med Hex Jector har Oakley® udformet en brille, der følger med uanset hvor dagen tager dig hen, fra daglige ærinder til højtydende sportsbegivenheder. Den personlige skridsikre pasform med Trubridge + Unobtainium® næsepuder betyder, at Hex Jector-stellet er designet til at blive på plads, uanset hvor hårdt en atlet presser sig selv. Et let O Matter™-stel og justerbare Ace Fit-brillestænger hjælper med at give komfort hele dagen sammen med et moderne look. 

Kontakt os
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY