OAKLEY® FORTSETTER VÆR DEG SELV-KAMPANJEN MED SNØ-KOLLEKSJONEN I 2021, SOM ER DESIGNET I SAMARBEID MED IDRETTSUTØVERE I VERDENSKLASSEN, OG GÅR NYE VEIER NÅR DET GJELDER VINTERTØY

OAKLEY® FORTSETTER VÆR DEG SELV-KAMPANJEN MED SNØ-KOLLEKSJONEN I 2021, SOM ER DESIGNET I SAMARBEID MED IDRETTSUTØVERE I VERDENSKLASSEN, OG GÅR NYE VEIER NÅR DET GJELDER VINTERTØY

Snø-kolleksjonen til Oakley® er designet i samarbeid med idrettsutøvere i verdensklassen for å feire hver enkeltpersons forhold til idrett og utvikle kaldværsstilen for mange forskjellige krevende forhold. Hver idrettsutøver følger merkets mantra for Snø-kolleksjonen i 2021: «sett streken din», som representerer den respektive idretten deres og sammen skaper et team som gjenspeiler merkets ånd: Vær deg selv.

Oakley har jobbet med hver sportsutøver for å designe en serie som er tilpasset deres behov, både på og utenfor fjellet. Resultatet er en ny serie for dem som ønsker prestasjonsbekledning. Kolleksjonen inneholder de nyeste stoffteknologiene i kombinasjon med moderne silhuetter der detaljer har fått mye oppmerksomhet. Denne kolleksjonen omfatter en rekke forskjellige, stilfulle alternativer for alt fra alpint til turer i parken og en avslappet apres-ski-stil. 

STÅLE SANDBECH

Ståle Sandbech er tredobbelt OL-vinner og tok sølv under vinter-OL i Sotsji i 2014. Han har også vunnet flere X Games-medaljer, selv om han kanskje er mest kjent for sine imponerende og ofte morsomme videoer laget i samarbeid med snowboardgjengen sin, RK1.

Ståle har samarbeidet med Oakley på produkter som har dekker alle hans behov for stil og funksjon. Han liker klær som kan brukes både på fjellet og utenfor fjellet uten å ofre komfort, stil eller teknologi.

Oakley tok favorittstilene og -silhuettene hans fra de siste sesongene og forbedret dem for å passe hans siste behov. Buksen er oppdatert til en litt mer posete stil med justerbare funksjoner, ledsaget av jakker med dobbelt lag og utvendig taping. Klassikere som flanellskjorter og hettegensere med mer holdbarhet og teknikk runder av kolleksjonen.

HENRIK HARLAUT

Henrik Harlaut er kjent som skisportens smilende Messias. Den svenske freestylekjøreren har rekorden i antall podiumsplasser i X-Games i konkurransens historie. Han er også den eneste mannlige utøveren som har vunnet tre medaljer i tre forskjellige disipliner i ett X-Games. Henrik har en unik skistil som gjør at han stikker seg ut på fjellet.

SAGE KOTSENBURG

Sage Kotsenburg har oppnådd de høyeste utmerkelsene innen snowboard, inkludert en gullmedalje fra vinter-OL i Sotsji i 2014. Snowboardferdighetene og kreativiteten hans skaffet ham den første gullmedaljen i disse lekene.

Enten han kjører snøscooter, klatrer i fjellet eller går på fottur, er det viktig for ham å holde seg tørr. For å være godt forberedt for vær og vind er det helt nødvendig for Sage å ha lag med pustende og fukttransporterende klær. Klær for varmt vær, inkludert jakker med justerbare hetter sammen med hansker og balaklava, er også essensielle for Sage på og utenfor fjellet.

ALEKSANDER AAMODT KILDE

Aleksander Aamodt Kilde er den siste av «Attacking Vikings» som har satt sitt preg på alpinsporten. Aleksander er regjerende verdenscupvinner av totalcupen i alpint, var Super-G-mester i 2016 og har også representert Norge to ganger i OL. 

Aleksander er en favoritt blant fansen med sin uovertrufne hastighet, styrke og sjarm, og har også nylig samarbeidet med Oakley om å designe sine Flight Path Goggles. Det grafiske temaet «Viking» henter inspirasjon fra en gruppe norske alpinister som ble kjent under navnet Attacking Vikings og gjorde Norge til en fremdriver i sporten tidlig på 1990-tallet – og har bidratt til at sporten siden har beholdt denne stillingen.

MIKAELA SHIFFRIN

Mikaela Shiffrin har vunnet to OL-gull, verdenscupen i alpint sammenlagt tre ganger og har åtte verdenscuptitler og vunnet 66 enkeltseire, og er dermed en av tidenes mestvinnende skiløpere og et kjent navn verden rundt. Utover idrettsprestasjonene, utmerker hun seg også ved å formidle et positivt og inspirerende budskap til sine to millioner følgere i sosiale medier.

Signaturbrillene hennes henter inspirasjon fra nordlysets naturlige underverk. Brillenes fargepalett blander forskjellige blånyanser med en lys lillatone, og mønsteret på stroppen reflekterer nordlysets lekne lys.  

MARK MCMORRIS

Mark McMorris er en av historiens mestvinnende slopestyle-utøvere, og er kjent som en av verdens beste snowboardere. Kanadieren har vunnet to OL-medaljer, 20 medaljer i X-Games og US Open fire ganger. Selv om idretten til tider har vært en utfordring for ham, deriblant med flere livstruende skader som han har pådratt seg i løpet av karrieren, har Mark mestret utfordringene med en motstandsdyktig drivkraft som har gjort at han har oppnådd mye både på og utenfor fjellet.

Marks signaturbriller henter inspirasjon fra syrinenes grafiske tema. Brillene er inspirert av planten, og blander en lilla fargepalett med pastelltoner som understreker et lekent og fargerikt fargevalg som passer kjørestilen hans. Brillene er også utstyrt med McMorris’ personlige logo.

Contact us
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR