OAKLEY®' FORTSÆTTER "VÆR DIG SELV”-KAMPAGNEN MED SNE-kollektion 2021, SOM ER DESIGNET I SAMARBEJDE MED VERDENSKLASSEATLETER FOR AT TEGNE EN FRISK STREG INDEN FOR SNEBEKLÆDNING

OAKLEY®' FORTSÆTTER "VÆR DIG SELV”-KAMPAGNEN MED SNE-kollektion 2021, SOM ER DESIGNET I SAMARBEJDE MED VERDENSKLASSEATLETER FOR AT TEGNE EN FRISK STREG INDEN FOR SNEBEKLÆDNING

Snekollektionen fra Oakley® blev designet i samarbejde med verdensklasseatleter på en mission for at fejre hver af deres individuelle sportsudgaver og for at løfte vinterstilen over en bred vifte af krævende forhold. Hver atlet følger mærkets mantra for snekollektionen 2021, "træk din streg", som unikt repræsenterer deres respektive sport og danner et hold, der legemliggør brandets sande ånd: VÆR DIG SELV

Oakley arbejdede sammen med hver atlet om at designe en produktserie, der opfylder deres behov – både på bjerget og væk fra det. Resultatet er en helt ny serie til dem, der er på udkig efter funktionelt tøj. Kollektionen benytter de nyeste stofteknologier og er karakteriseret af moderne silhuetter og ekstra fokus på detaljer. Uanset om du bestiger en alpetop, går en tur i parken eller slapper af i afterski-stil, fremviser denne serie en række stilfulde muligheder. 

STÅLE SANDBECH

Ståle Sandbech er en trefoldig olympisk deltager, der vandt sølv ved vinter-OL i Sochi i 2014. Han har også vundet flere X Games-medaljer, men han er muligvis bedst kendt for sine imponerende – og ofte hysterisk morsomme – videoklip lavet i samarbejde med hans snowboarding-team, der under ét er kendt som RK1.

Ståle indgik et succesfuldt samarbejde med Oakley, der opfyldte alle hans behov for stil og funktionalitet. Han værdsætter beklædningsgenstande, der kan bruges såvel på bjerget som væk fra det, uden at gå på kompromis med komfort, stil eller teknologi.

Oakley tog udgangspunkt i hans yndlingsstilarter og -silhuetter fra de sidste par sæsoner og forbedrede dem, så de opfyldte hans nyeste behov. Der er nye bukser med en mere rumlig stil og justerbare funktioner samt jakker med to lag og ekstern tape. Kollektionen afrundes af flanneltøj og hættetrøjer med større slidstyrke og mere teknologi.

HENRIK HARLAUT

Henrik Harlaut er kendt som skisportens smilende messias. Den svenske freestyle-skiløber har de fleste ski X-Games-podiepladser i konkurrencens historie. Han er også den eneste mandlige skiløber, der har vundet tre medaljer på tværs af flere discipliner i ét X-Games. Henrik dyrker en unik skistil, der får ham til at skille sig ud på ethvert bjerg.

SAGE KOTSENBURG

Sage Kotsenburg har vundet meget stor anerkendelse inden for snowboarding, inklusive en guldmedalje ved vinter-OL i Sochi i 2014. Hans kombination af snowboard-færdigheder og kreativitet på bjerget sikrede ham den første guldmedalje ved legene.

Uanset om han kører på snescooter, fræser ned ad bjergskråningerne eller er på vandretur, er det vigtigt for ham at holde sig tør. Når han skal modstå vind og vejr, er det absolut nødvendigt for Sage, at han bærer flere lag med åndbart, fugttransporterende tøj. Tøj til varmt vejr, herunder jakker med justerbare hætter samt handsker og elefanthuer, er også essentielt for Sage – både på bjerget og væk fra det.

ALEKSANDER AAMODT KILDE

Aleksander Aamodt Kilde er det nyeste medlem af "Attacking Vikings", der har sat sit præg på alpint skiløb. Aleksander er regerende FIS Alpine Overall World Champion, blev Super-G-mester i 2016 og har også deltaget to gange ved de olympiske lege for Norge. 

Aleksander er en fanfavorit med ubestridelig fart, styrke og karisma. Han arbejdede også for nylig sammen med Oakley om at designe sine Flight Path-signaturbriller. Det grafiske tema "Viking" var inspireret af en gruppe norske alpinskiløbere, kendt som de angribende vikinger, der tog landet til toppen af sporten i begyndelsen af 1990'erne og har hjulpet sporten med at blive der lige siden.

MIKAELA SHIFFRIN

Som dobbelt olympisk guldmedaljevinder, tredobbelt FIS World Cup-vinder, ottedobbelt World Cup-disciplinmester og vinder af 66 World Cups er Mikaela Shiffrin en af de største skiløbere nogensinde og et kendt navn rundt om i verden. Ud over sine atletiske præstationer er hun også elsket for konsekvent at levere positive, inspirerende budskaber til sine 2 millioner følgere på de sociale medier.

Hendes signaturbriller er inspireret af nordlysets naturlige vidunder. Farvepaletten til brillerne blander forskellige nuancer af blå og lys lilla, og mønsteret på remmen afspejler nordlysets klare dansende lys.  

MARK MCMORRIS

Mark McMorris er en af de mest dekorerede slopestyle-ryttere i historien og betragtes som en af de bedste all-around snowboardere i verden. Canadieren er dobbelt olympisk mester, tyvedobbelt X-Games-medaljevinder og firedobbelt US Open Championship-vinder. Selvom sporten til tider har været udfordrende for ham, inklusive mange livstruende skader, som han har pådraget sig i løbet af sin karriere, har Mark overvundet dem alle med sin kampånd for at opnå storhed både på og uden for bjerget.

Marks signaturbriller trækker på syrenens grafiske tema. Med inspiration fra planten blander brillen en karakteristisk lilla palette med pastelfarver for at understrege et lethjertet og farverigt tema, der matcher hans kørestil. Brillerne har også McMorris' personlige logo. 

Kontakt os
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR