LED FLOKKEN MED OAKLEY® COYOTE BOOT OG LIMITED EDITION COYOTE NEON BOOT

LED FLOKKEN MED OAKLEY® COYOTE BOOT OG LIMITED EDITION COYOTE NEON BOOT

Coyote-støvelen gjenspeiler Oakleys engasjement for overlegen produktutvikling. Idéen til den originale Oakley-støvelen ble født for mer enn 20 år siden av et behov for å beskytte, tåle og dekke bakken i en støvel som ble bygget for å fungere som en joggesko.  Siden den gang har Oakley-støvlene fortsatt å utvikle seg med ytelse, funksjon og stil i kjernen, noe som gir frihet til å definere nye veier hvor og når som helst. Gjennom årene har den ikoniske kamp-inspirerte Coyote-støvelen bevist sin tilpasningsevne, blitt multifunksjonell og endret måten verden tenker om hele kategorien. Den kan gå sin egen vei, eller den kan lede flokken. 

Coyote-støvelen henter fra sin navnebror mange av de samme egenskapene: allsidig, listig, i stand til å tilpasse seg og villig til å gjøre opprør mot sosiale konvensjoner. Ikke ment til å være for alle, Coyote-støvelen ble laget for et formål. Til å ha viljen til å løpe alene. Til å elske å løpe med flokken.

Coyote-støvelen har en EVA-mellomsåle og sklisikker gummisåle som beveger seg naturlig med foten din, samtidig som den gir myk støtdemping. Lett Cordura®-materiale og overdel i ekte skinn gir varig, ventilert komfort. Til slutt så tåler robuste nylonsnørebånd tøff slitasje for å fullføre denne slitesterke hverdagsstøvelen som er designet for å ta på seg ethvert eventyr – i byen eller i villmarken. 

Oakley har også fornyet det ikoniske utseendet og formen på Coyote-støvelen med tre nye fargevarianter med livlige neonsåler: svart/neon-grønn, coyote/neon-orange og salvie/neon-lyseblå. Enten du navigerer eventyr under en fartsfylt, uforglemmelig kveld ute i byens sterke lys eller motstår innhøstingen av naturens forskjellige elementer i villmarken, har Coyote Neon Boot et unikt, tidløst utseende som holder deg forberedt på ethvert eventyr.

  • DESIGN: Atletisk inspirert lett design gir mulighet for fullhastighets uhemmet ytelse, mens neon-såler i spesialutgave legger til en fargerik, levende stil til støvlens ikoniske design.
  • MATERIALE: Lett Cordura®-materiale og overdel i ekte skinn gir varig komfort.
  • YTTERSÅLE: Retningsbestemt bøyledesign på yttersåle i gummi gir både våt og tørr sklisikkerhet for både glatte og grove overflater. Tåhette i ekte skinn og sømmer med to rader gir langvarig holdbarhet for overdelen. 
  • INNERSÅLE: Preparert uretan-støtdempende innersåle med anatomisk krumning gir biomekanisk støtte og demping.
  • HOLDBARHET: Sidebrettet tunge forhindrer at smuss og rusk kommer inn for å øke komforten under enhver reise.

Oakley Coyote Boot er tilgjengelig for kjøp i butikk og på Oakley.com, mens limited edition Coyote Neon Boot vil være tilgjengelig fra 6. oktober i utvalgte butikker i Storbritannia (Covent Garden, London), USA (Third Street Promenade, Santa Monica og Fifth Ave, NYC) og Italia (Cadorna, Milano), samt på Oakley.com

Contact us
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY