KUN DET, DU HAR BRUG FOR: OAKLEY LANCERER RE:SUBZERO

KUN DET, DU HAR BRUG FOR: OAKLEY LANCERER RE:SUBZERO

30 års innovation pakket ind i 24 gram for at lette den endeløse rejse til selvforbedring

I dag lancerer Oakley® det næste kapitel af innovation med Re:SubZero: et avanceret letvægtsstel lavet til at bære under en løbetur, træningssession, eller når som helst du sveder i jagten på at forbedre dig selv. Med anvendelsen af ​​mærkets innovative PhysioMorphic Geometry giver Re:SubZero brugerne alt, hvad de behøver for at låse sig fast i nuet og se frem til en lettere fremtid med et enestående stel. Stellet er udstyret med innovation og vejer kun 24 gram: det føles som at have ingenting på, men det har det, du skal bruge for at kanalisere din energi til at bevæge dig og udvikle dig.  

Sport er en vej for mennesker til at skabe et sundere og lettere liv. Denne overbevisning er, hvad der inspirerede skabelsen af ​​Re:SubZero – et stel til at bære, mens du løber, træner eller blot holder dig aktiv ud over det sædvanlige. Re:SubZero kommer med missionen om at høste fordelene ved at bevæge sig, uanset hvor din rejse begynder eller slutter. Stellet er designet til alle, der kan lide at bevæge sig fysisk og forbedre deres liv gennem sport. Med en vægt på kun 24 gram er stellet den perfekte, lette ledsager før, under og efter fysiske aktiviteter, og det forener os alle i den fortsatte rejse mod at forbedre os selv.  

"I tider som den, vi lever i, har vi pligten til at inspirere folk til at bruge sport som en platform til at få et bedre liv og fremme et bedre fællesskab og i sidste ende en bedre verden. Sport lindrer, forener, heler og transformerer.” sagde Caio Amato, Oakley Global Head of Marketing. "RE:SUBZERO er et resultat af vores besættelse af at skabe en fantastisk oplevelse for forbrugerne for at aflaste den tunge vægt, hver enkelt bærer, uanset deres niveau. Det er 30 år med tung innovation på kun 24 g! En meget let og alsidig oplevelse for dig at søge efter den bedste version af dig selv” 

De nye briller er spækket med teknologi, som kun et mærke som Oakley kunne levere.  Stellet har PhysioMorphic Geometry: en industrirevolution, som giver mulighed for et linsedesign med et udvidet omslag og stivhed i nøgleområder, der efterligner en billedrammes strukturelle egenskaber. Med inspiration fra den menneskelige oplevelse såvel som naturens love giver PhysioMorphic Geometry briller, der kan designes og udvikles uden begrænsninger, og linser, der kan bygges uden formbegrænsninger. Denne unikke egenskab resulterer i et sømløst design og en maskelignende pasform uden at gå på kompromis med begrænsninger i stellet. 

En unik linsefastgørelse udnytter Oakley-ikonet til at forbinde linsen, næsepuden, stilken og ikonet i et glat, enestående design. Solbrillerne er blevet udstyret med Prizm™ Lens Technology, som er designet til at forbedre farve og kontrast, i dets unikke skjoldlinsedesign, mens to Unobtainium®-næsepuder af forskellig tykkelse og dybde giver mulighed for varierende forskydninger, hvilket skaber en perfekt pasform og et skridsikkert greb. 

Re:SubZero blev afsløret for Oakleys globale fællesskab via en augmented reality-rejse, der dramatiserer dens teknologisk fremadrettede tilgang og fremhæver innovationen, som er pakket ind i denne ekstremt lette brille. Ved at bruge en mobilenhed modtog seerne dybdegående viden og et resumé af udviklingen for hvert element i stellet via augmented reality-grafik. Selve solbrillen er pakket i et flydende kammer for at fremhæve dets lette design. 

Re:SubZero ankommer kun få uger efter mærkets relancering af Sub Zero; et stel, der er en del af dens MUZM-platform, som genfortolker ikoniske arkivprodukter til i dag.  

Oakleys Re:SubZero vil være tilgængelig på Oakleys hjemmeside og i udvalgte Oakley-butikker fra den 12. maj kl. 18:00 CET. Du kan fange Team Oakley-atleterne Aori Nishimura, Aaron Jones og Andre De Grasse i kampagnen på Oakley YouTube @oakley #resubzero. 

Kontakt os
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR