INSPIRERT AV KOBLINGEN MELLOM STREET-KULTUREN OG DESIGN, LANSERER OAKLEY® CMDN OG HSTN

INSPIRERT AV KOBLINGEN MELLOM STREET-KULTUREN OG DESIGN, LANSERER OAKLEY® CMDN OG HSTN

CMDN og HSTN fra Oakley® ble til ut etter et dykk ned i den nye tenkemåten og de ukonvensjonelle ideene i bydelene som ga dem navn: Camden Town i London og Houston Street i New York City. Sammen med venner i skate- og designmiljøene har Oakleys designere søkt inspirasjon til innfatningene i den åpne lkivsstilen man finner i disse to reisemålene. Oakley la ut på en felles reise med disse kulturelle initiativtakere, i en prosess som søkte å forstå hva det var som gjorde bydelene til det de er. Resultatet av dette samarbeidet er produkter som representerer tverrsnittet av street-kultur og sport, som bygger på musikken som skaper våre holdninger, bøkene som påvirker våre ideer og menneskene som utfordrer alt vi vet og tror på. 

Vi vet at det eneste som er konstant, er endring. Oakley bygger på et fundament av forestillinger og utvikling. Dette er hvordan vi ikke bare overlever, men blomstrer. ​​​Det er hvordan vi omdefinerer det som kommer, hva som er mulig og lar hverandre være de personene vi er. Ved å kombinere fremtidsrettet og oppløsende design, gir CMDN og HSTN en brilleopplevelse som får næring fra den kulturelle relevansen som finnes i unike mengder i hver og én av oss. 

CMDN

For utviklingen av CMDN, fant Oakley inspirasjon fra kulturelle understrømmer av Oakleys arv. Dette resulterer i unisex solbriller som er en sprek versjon av merkets ikoniske deksel med en fremtidsrettet design som blir lagt merke til. CMDN kommer med glass med et vidt synsfelt og nye avtrekkerstenger, som sammen med en sterk, men likevel lett, O Matter™-innfatning, gir holdbarhet og er behagelige gjennom hele dagen. De er tilgjengelige med Prizm™-linseteknologi som er utviklet for å bedre farge og kontrast.

HSTN

Oakley blander progressiv design med elementer fra fortiden i HSTN, en kjønnsnøytral solbrille med flotte, moderne runde glass. HSTN kommer med Prizm-linseteknologi og ny av ramme. En fnugglett og holdbar O Matter-innfatning bidrar til at de er behagelige hele dagen og kommer i to størrelser for en enda bedre passform. HSTN er tilgjengelige med Oakley Authentic Prescription-glass som kan tilpasses dine eksakte behov for synskorrigering.

Contact us
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY