INSPIRERET AF FORBINDELSEN MELLEM GADE KULTUR OG DESIGN, OAKLEY® LANCERER CMDN OG HSTN

INSPIRERET AF FORBINDELSEN MELLEM GADE KULTUR OG DESIGN, OAKLEY® LANCERER CMDN OG HSTN

Oakley®’s CMDN og HSTN blev til, takket være en fordybelse i de fremadstormende tankegange og ukonventionelle ideer, i deres navnefæller: Camden Town i London og Houston Street i New York City. Oakleys team af designere arbejder sammen med vennerne af mærket, i skøjte- og design fællesskaberne, og søgte inspiration til stellene til disse to destinationers fordomsfrihed. Processen involverede Oakley på en kollektiv rejse med disse kulturelle igangsættere i et forsøg på at forstå, hvad der fik hvert kvarter til at tikke. Som et resultat af dette samarbejde, repræsenterer produkterne tværsnit af gadekultur og sport, der bygger på musikken, der former vores holdninger, de bøger, der påvirker vores ideer, og de mennesker, der udfordrer alt, hvad vi ved og tror. 

Vi ved, at forandring er den eneste konstante. Oakley er bygget på idéerne og evolutionens søjler. Det er, hvordan vi ikke kun overlever, men trives. Det er, hvordan vi omdefinerer det næste, hvad der er muligt, og lader hinanden være, som vi er. Ved at kombinere progressivt og forstyrrende design, giver CMDN og HSTN en brille oplevelse fyldt med kulturel relevans, der er repræsentativ, for de unikke kvaliteter i hver og en af os. 

CMDN

Til udviklingen af CMDN hentede Oakley inspiration fra kulturelle understrømme, med et nik til Oakleys arv. De deraf følgende unisex-solbriller er et nyt blik på brandets ikoniske skjolde, med et progressivt og mærkbart design. CMDN har et bredt synsfelt og moderniseret udløserstang kombineret med et stærkt, men let O Matter ™-stel, der hjælper med at give holdbarhed og komfort hele dagen. Fås med Prizm™-linseteknologi, der er udviklet til at forbedre farve og kontrast.

HSTN

Oakley forener progressivt design med arven fra HSTN, en unisex-solbrille med markante, moderne runde linser. HSTN har Prizm Lens Technology og en moderniseret udløserstang. Et let og holdbart O Matter-stel bidrager til at give komfort hele dagen, og fås i to størrelser, til problemfri pasform. HSTN fås med Oakley Authentic Prescription-linser, der kan tilpasses dine præcise synsbehov.

Kontakt os
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY
GIULIA SPINELLI GLOBAL PR SENIOR SPECIALIST, OAKLEY