HASÍTS A HAVON AZ OAKLEY® 2023-AS TÉLI KOLLEKCIÓJÁVAL

HASÍTS A HAVON AZ OAKLEY® 2023-AS TÉLI KOLLEKCIÓJÁVAL

A LEGÚJABB, A TEAM OAKLEY VILÁGKLASSZIS SPORTOLÓIVAL EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN KIFEJLESZTETT FELSZERELÉSEK A MŰVÉSZET ÉS AZ INNOVATÍV KIALAKÍTÁS ÖTVÖZETEI

Az Oakley® 2023-as téli kollekciója a havas felszerelések gyártása során szerzett sokéves tapasztalunk és a határtalan kreativitás ötvözésével született. A világ legjobb havas sportolóinak páratlan stílus- és teljesítményjavaslatai révén ez a kollekció következő generációs élményt nyújt. A Team Oakley sportolói, Mikaela Shiffrin, Aleksander Aamodt Kilde, Jamie Anderson, Sage Kotsenburg és Ståle Sandbech által megálmodott Signature Series kollekciók a sportolók tapasztalatainak, preferenciáinak és stílusinspirációinak kombinálásával jöttek létre, így igazán egyedi darabok születtek.

A 2023-as téli ruházati kollekciót világklasszis sportolóinkkal együttműködve úgy terveztük, hogy növelje a komfortérzetet hideg időjárás esetén, és a legnehezebb körülmények között is kiváló teljesítményt nyújtson. Legújabb anyagtechnológiáival, modern formáival, funkciókban gazdag részleteivel és merész stílusával ez a kollekció rendkívül vonzó lehet azok számára, akiknek fontos a teljesítmény a hegyekben. Legyen szó csúcstámadásról, a parkban való tekerésről, vagy backcountryról, ez a termékcsalád tartja a lépést a szélsőséges körülményekkel.  A ruházati kollekció darabjai olyan prémium technológiákkal készültek, mint a Gore-tex, az FNDRY™, az OProtect és a Hydrofree DWR felületkezelések, amelyek mindegyikét gondosan válogattuk azzal a céllal, hogy a kiváló teljesítmény, kényelem és az elemekkel szembeni védelem révén emeljék a hegyen tapasztalt élményt.

MIKAELA SHIFFRIN SIGNATURE SERIES

Mára mindenki tudja: Mikaela Shiffrin a sportág legjobbja. Shiffrin idén ezt egyértelművé tette azzal, hogy megszerezte 87. világkupa-győzelmét, minden idők legtöbbjét. Ennek megünnepléseként megjelentettük az általa tervezett limitált kiadású Spindrift szemüveget 24 karátos arany lencsékkel, amelynek a szárán Shiffrin mottója is szerepel: „Always Be Faster Than The Boys”, azaz „Mindig legyél gyorsabb, mint a fiúk” (A. B. F. T. T. B.).

Minden idők legeredményesebb síelője előtti tisztelgésként Mikaela Shiffrin Flight Deck Snow szemüvege két különböző méretben érhető el, hogy mindenki viselhesse, aki a legjobbját szeretné nyújtani. Északi fények ihlette színeivel és a pántjával, amelyen egy kétrétegű, hőnyomásos, tengerészkék és lila Ellipse logó látható, ez a stílus igazi változást hozhat a sportban, ahogyan ő is. Ráadásul egyedi mikrotáska jár hozzá, amelyen a szemüveg pántjának művészi mintája és Mikaela aláírása látható, valamint Prizm™ Argon Iridium lencse, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki abból, ami előtted áll.

ALEKSANDER AAMODT KILDE SIGNATURE SERIES

Aleksander Aamodt Kilde, aki egyenletesen kimagasló teljesítményéről ismert, mindig felnő a feladathoz. Kilde, aki háromszoros norvég olimpiai válogatott, 1-szeres olimpiai ezüstérmes és 1-szeres olimpiai bronzérmes. 2014 óta tartó világbajnoki karrierje során 21 világkupa-győzelmet, 1 FIS összesített bajnoki címet és 4 versenyszámgyőzelmet szerzett az elmúlt 9 évben.

Kilde az Oakley-val együttműködésben fejlesztette ki jellegzetes Flight Path szemüvegét, amelyet a viking kultúra ihletett, és amelynek jellegzetes szimbólumai és képei északi felmenői előtt tisztelegnek. A szemüveghez – amely tökéletesen kiegészíti ARC5 Pro sisakját az illeszkedés, teljesítmény, technológia és stílus terén – az alpesi sízés bajnoka a szemüvegkeret színeként kovácsolt vas festést választott fényes fekete outriggerekkel, ami további tisztelgés skandináv ősei előtt. Ráadásul egyedi mikrotáska jár hozzá, amelyen a szemüveg pántjának mintája és Kilde aláírása látható, valamint Prizm™ Sapphire Iridium lencse, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthasd a hegyről lefelé.

JAMIE ANDERSON SIGNATURE SERIES

Jamie Anderson 21 X Games-érmével és három olimpiai érmével a sportág történetének egyik legeredményesebb snowboardosa. És a pályán kívül is tökéletes a stílusa.  Jamie bátor versenyző, aki a versenyeken kívül is élvezi az életet. Sokan szabad szellemként ismerik, aki élvezi a természet szépségét, bárhol is járjon. 

A belső hippijét tükröző batikolt és hópárduc mintás darabbal Jamie külön kategóriát alkotott Signature Series Line Miner™ szemüvegével. Ráadásul egyedi mikrotáska jár hozzá, amelyen a monogramja és mottója látható, valamint Prizm™ Black Iridium lencse a kényelem és a kiváló teljesítmény érdekében a többnapos hegyi kalandokhoz. Állatmintás és batikolt kollekcióját egy MOD5 sisak, Reduct héjkabát és nadrág, mellény, kapucnis pulóver, sapka és kesztyű teszi teljessé, amelyekkel bármilyen lejtővel vagy más akadállyal megbirkózhatsz. 

SAGE KOTSENBURG SIGNATURE SERIES
Sage Kotsenburg a hegyekben nőtt fel, és már fiatalon megtanult snowboardozni. Annyira fiatalon, hogy 12 évesen debütált is a US Openen. Gyorsan megtalálta a helyét a versenyszcénában, és a 2014-es szocsi olimpián megszerezte élete első aranyérmét. Bár a versenyzői pályafutása rövid volt, a karrierje itt nem ért véget. Sage úgy döntött, hogy a backcountryra koncentrál, és azóta sem nézett vissza. Azóta kétszer nyerte el a Rider of the Year címet, a világ legjobb sportolóit oktatja a biztonságos backcountryra, és folyamatosan forgat a következő nagy projektjéhez. 

Kotsenburg egyedi és kreatív stílusa ihlette a Signature Series Line Miner™ szemüveget, amely jól tükrözi saját stílusát kordbársonyra emlékeztető pántjával, vintage versenycsíkjaival és a Prizm™ Sage Gold Iridium lencsével, amely révén bármilyen fényviszonyok között használható. Kotsenburg csapatkollekciója a múltból merít ihletet, a '90-es évek kabátjaiból, olyan dizájnelemekkel, amelyek arra a korszakra jellemzőek. A kollekcióban találunk egy többrétegű rendszert az előttünk álló hosszú napra, valamint héjnadrágot, kesztyűt és sapkát, amelyek fenntartható anyagokból és felületkezelésekkel készültek. Természet ihlette színek teszik teljessé a kollekciót a vadászzöld és matt fekete színű MOD5 sisakkal, amely teljesen újra lett gondolva, hogy lépést tartson a hegyek végtelen felfedezésével.

STÅLE SANDBECH SIGNATURE SERIES

Ståle Sandbech csak egyféle teljesítményt ismer: A CSÚCSTELJESÍTMÉNYT. A négyszeres olimpiai válogatott, aki a 2014-es szocsi olimpián ezüstérmet szerzett hazájának, Norvégiának, a Big air és Slopestyle versenyszámokban rengeteg trófeát nyert, és maradandót alkotott a snowboard világában.

Ståle a korszakok, textúrák és színek keverésével alkotta meg a Signature Series Line Miner™ szemüveget, amely jól tükrözi a stílusát. A Prizm™ Torch Iridum révén pedig maximálisan kihasználhatod a havon töltött napodat, a körülményektől függetlenül. Kollekciójának darabjai tökéletesen ötvözik a magas szintű funkcionalitást, a felhők inspirálta terepszínű megjelenést és az elasztikus Oakley logókat az egyedi és sokoldalú megjelenésért. Sandbech kollekcióját a hegyi MOD3 sisak és a nagy teljesítményű ruházat teszi teljessé, beleértve a bármilyen időjárási körülmények között használható kültéri felszereléseket is.

Az Oakley® teljes 2023-as téli kollekciója elérhető lesz az Oakley üzleteiben és az Oakley.com webhelyen.

Keress minket
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR