ENESTÅENDE HISTORIER FORENER OAKLEY® ATLETER I DET SISTE KAPITTELET AV SNØKAMPANJEN «BE WHO YOU ARE», LIKE FØR VINTERSPORTENS STØRSTE KONKURRANSE.

ENESTÅENDE HISTORIER FORENER OAKLEY® ATLETER I DET SISTE KAPITTELET AV SNØKAMPANJEN «BE WHO YOU ARE», LIKE FØR VINTERSPORTENS STØRSTE KONKURRANSE.

I dag lanserer Oakley® det siste kapittelet av sin «Be Who You Are» snøkampanje med deltakere som Team Oakley-atletene Mikaela Shiffrin, Ståle Sandbech, Mark McMorris, Sage Kotsenburg, Henrik Harlaut, og Eileen Gu. Sesongens siste kapittel forener noen av Team Oakleys vintersportatleter i forkant av vintersportens største globale konkurranse for en Unity Anthem, for å minne oss alle om at det unike ved våre individuelle reiser er det som holder oss sammen.  

Oakleys Unity Anthem viser frem de seks atletene idet de setter ut i løypene, og fremhever deres individuelle tilnærming til sin sport og deler en førstehåndsberetning om den enestående stien hver og en av dem har tråkket og som fikk dem dit de er i dag. Ved å fremheve denne gruppen av atleter i verdensklasse som gjenspeiler Oakleys ambisjon om å være unik og den du er, understreker denne kortfilmen nødvendigheten av å støtte hverandre for å oppnå personlig- og felles storhet. 

«Dette er tiden for å feire sport og dens kraft til å omforme liv, spesielt etter alle utfordringene vi alle har vært gjennom de siste årene», sa Caio Amato, global merkevaredirektør i Oakley.

«Sport lærer oss at ikke alt handler om ære, talent eller seier. Nederlag er helt uunngåelige. Det er alltid øyeblikk med tvil, hvor vi føler oss alene, eller knust. Men deretter, gang på gang, beviser idretten for oss at storhet ikke handler om å være sterkest, men hvor sterk du klarer å komme tilbake. Og plutselig blir hvert eneste nederlag en mulighet til å reise seg, mer motstandsdyktig, sterkere og mer tillit til dine verdier.

Tross alt er prestasjonene våre bare så store som drømmene våre, alt som trengs er å fortsette å tro på oss selv, være oss selv, og disse drømmene vil gå i oppfyllelse.»

Sammen med Unity Anthem lanserer Oakley sin Unity Collection av klær for kaldt vær med god passform, for en lang rekke krevende forhold både på og utenfor fjellet. Kolleksjonen omfatter tre populære Oakley brillestiler – Line Miner, Flight Deck og Flight Path – og har også en kolleksjon med fire brillestiler for sportsprestasjoner og livsstil -HSTN, Jawbreaker, Radar EV Path, Radarlock og Encoder – i tillegg til to hjelmer - ARCH5 Pro og MOD1 Pro - alle sammen i strålende nye farger. 

Brillene har en ny Prizm™ linsefarge som er tilgjengelig for første gang i brillene – Prizm™ Snow Rose Gold. Oakleys egenutviklede Prizm Lens Technology er konstruert for å forbedre farger og kontrast for flere detaljer i spesifikke omgivelser. Prizm Snow linser er farget å bidra til å forbedre kontrasten og klarheten på fjellet i en rekke lysforhold. Den spesielle vevde stroppedesignen på hver brille representerer fellesskapet av atleter som kommer sammen på verdens største konkurransescene, mens hver farge på tråden viser den enkelte utøvers reise mot toppen.

Fylt med sikkerhetsegenskaper og en slående galaktisk fargefinish, tilbyr Oakleys Unity Collections hjelmer en strålende fremtid for brettkjørere som ønsker å skape sin egen stil mens de holder seg trygge. Galaxy-pigmentet reflekterer livlig i solen og representerer uendelige muligheter for det som motiverer deg her i livet.

Enten du kjører brett på fjellet i ditt nærområdet eller konkurrerer når innsatsen er på sitt høyeste, inspirerer og tenner Oakleys Unity Collection lidenskap hos idrettsutøvere på alle nivåer og med ulike erfaringer, og gir dem mulighet til å være den de er. Det er bare når vi feirer hvert individ at vi kan inspirere til samhold.

Du kan se det siste kapittelet av Oakleys «Be Who You Are» snøkampanje fra torsdag 20. januar kl 18.00 UTC+2 på @Oakley Instagram, og shoppe Oakley’s Unity Collection på Oakley website.

Contact us
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR