ALT DU TRENGER – UTEN FORSTYRRELSER: OAKLEY LANSERER RE:SUBZERO

ALT DU TRENGER – UTEN FORSTYRRELSER: OAKLEY LANSERER RE:SUBZERO

30 års innovasjon i en vekt på 24 gram for en lettere, endeløs reise mot et bedre jeg

I dag lanserer Oakley® et nytt kapittel innen innovasjon med Re:SubZero: En avansert og lett innfatning som er utviklet for bruk under løping, trening eller en svettefylt økt i jakten på et bedre jeg. Re:SubZero bruker bransjens revolusjonære PhysioMorphic Geometry, som gir brukeren alt som er nødvendig for å konsentrere seg i nåtiden og fokusere på en lettere fremtid med én enkelt innfatning. Den er utstyrt med innovasjon og veier bare 24 gram. Den føles vektløs mot ansiktet, men har alt du trenger for å samle energien og komme deg fremover.  

Idrett gjør det mulig for folk å leve et sunnere og lettere liv. Denne ideen dannet inspirasjonskilden for Re:SubZero – en innfatning som kan brukes til løping, trening og til å leve et aktivt liv utenfor banen. Re:SubZeros oppdrag går ut på å dra nytte av bevegelse – uavhengig av hvor reisen begynner og slutter. Innfatningen er utviklet for alle som liker å være i bevegelse og vil skape et bedre liv gjennom trening. Den veier kun 24 gram og er den perfekte, lette ledsageren før, under og etter treningsøkter, samtidig som den støtter oss i jakten på å bli den beste versjonen av oss selv.  

“I disse tider må vi inspirere folk til å bruke idrett som arena for et bedre liv, samtidig som vi kan skape et bedre fellesskap og dermed en bedre verden. Idrett lindrer, forener, helbreder og forvandler.” sier Caio Amato, Oakleys globale markedsføringsleder. “RE:SUBZERO er resultatet av en lidenskap for å skape en god forbrukeropplevelse, samt lette den store børen vi alle bærer – uavhengig av nivå. Dette er 30 års innovasjon i bare 24 gram! En svært lett og allsidig opplevelse for deg som er på jakt etter den beste versjonen av deg selv.” 

De nye brillene er spekket med teknologi som bare kan leveres av et merke som Oakley.  Innfatningen er utstyrt med PhysioMorphic Geometry, en revolusjon i bransjen som muliggjør et linsedesign med utvidet dekning og stivhet på viktige punkter som etterligner innfatningens strukturelle egenskaper. PhysioMorphic Geometry henter inspirasjon fra menneskers opplevelser og naturlover, og resultatet er briller utviklet med et grenseløst design, samt linser som er skapt uten formbegrensninger. Denne unike funksjonen skaper et effektivt design og en passform som minner om en maske – uten en innfatnings restriksjoner. 

Et unikt linsefeste bruker Oakley-ikonet til å forbinde linse, hengsler, armer og ikonet i et enhetlig og unikt design. Solbrillene er utstyrt med Prizm™-linseteknologi som er utviklet for å forbedre farge og kontrast i et unikt linsedesign, samtidig som to Unobtainium®-neseputer med forskjellig tykkelse og dybde muliggjør forskjellige forskyvninger og skaper en perfekt passform som ikke sklir. 

Re:SubZero ble presentert for Oakleys globale publikum via en reise med utvidet virkelighet som viser dens teknologisk utviklede tilnærming og understreker innovasjonen i denne svært lette brillen. Seere brukte en mobilenhet til å motta dyptgående kunnskap og et sammendrag av utviklingen av hvert element i innfatningen via grafikk i utvidet virkelighet. Solbrillene selv er pakket i et flytende kammer som understreker det lette designet. 

Re:SubZero lanseres få uker etter at merket lanserte Sub Zero på nytt – en innfatning som er en del av MUZM-plattformen som bruker ikoniske, tradisjonelle design til å skape moderne produkter.  

Oakleys Re:SubZero vil være tilgjengelig på Oakleys nettsted og i utvalgte Oakley-butikker fra 12. mai kl. 18.00 CET. Få også med deg idrettsutøverne Aori Nishimura, Aaron Jones og Andre De Grasse fra Team Oakley i kampanjen på Oakleys YouTube-kanal @oakley #resubzero. 

Contact us
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR
CLAIRE BARRY OAKLEY GLOBAL PR DIRECTOR